Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsofikaaa88 kérdése:
Szeret a barátom?
Figyelt kérdés
Tavasszal ráírt egy lány a barátomra, azóta is beszéltek, és női megérzés, de ez engem zavart, pedig nem vagyok féltékeny típus. Akkor azt mondta haverilag beszélnek, és nem érdekli a csaj. Most újra láttam, hogy dumálnak, és zavart, ezt szóvá is tettem neki óvatosan, főleg, miután egy este - csúnya dolog, ég a pofám, de nem hagyott nyugodni a dolog - beleolvastam a levelezésébe és láttam, hogy találkozni akarnak megint, egy sörre, vagy egy pár kör sétára (közel laknak egymáshoz). A barátom erre azt mondta, hogy ő velem akar lenni, fel se merül benne, hogy mással legyen, engem szeret, bla bla.. Majd rákérdeztem, hogy találkoztak-e, és tagadta, és tudtam hogy hazudik. Bevallottam neki a kis titkomat, és nagyon szégyellte magát, és azt mondta el akarta mondani, mert amúgy is csak haverilag találkoztak, de ott akkor, ha amúgy is bántott hogy dumál a csajjal, nem akart tovább bántani azzal, hogy végül találkoztak, csak ezért hazudott, és amúgy sose tenne ilyet velem. Nekem mégis meggyengült a bizalmam... Bízzak benne, higgyek neki? Tényleg szeret, és tényleg csak haveri lehet a dolog, vagy más van mögötte, amit titkol..? Nagyon kettősek az érzéseim... Amúgy tegyük hozzá, nekem is vannak fiúhaverjaim, akikkel találkozok is.. Akkor egy szavam se lehet? Vagy túlbonyolítom a dolgot? Amúgy azt fontos megjegyeznem, hogy érzem, látom, hogy tényleg szeret, tényleg fontos vagyok neki, nem tini vagyok, akinek csak írják, hogy szeretlek és elhiszi.. :) Több, mint 2 éve vagyunk együtt. Segítsetek, fontos a véleményetek, főleg, ha volt valaki hasonló helyzetben!2015. szept. 24. 11:11
11/13 anonim válasza:
Azt mondják, a szerelem vak. Valóban így van, te sem látod, amit mi, mint kívülállók a napnál világosabban látunk.
12/13 A kérdező kommentje:
nem veszekedni akarok, köszi a válaszokat, télleg, de ha tényleg csak vak vagyok és igazából nem szeret, akkor miért mutatja azt, miért jött hozzám vissza mindig, és miért nem hagyott el, mikor azt akartam, többször is hogy vége legyen?
2015. szept. 25. 22:57
13/13 anonim válasza:
Mert ő sem kívülálló, ő sem lát tisztán. Tudod a szerelmeket előrefelé éljük, de visszafelé ítéljük. Ez azt jelenti, hogy amíg benn vagy, nem tudod helyesen megítélni a szerelem mélységét. Az ember azt hiszi, hogy ez a legmélyebb, a legszentebb, a legtartósabb, a leglegebb szerelem, és csak amikor elmúlt, akkor látja át, hogy mindez csupán múló kis érzelmecske volt. A barátod is így van. Jelen pillanatban azt hiszi, hogy jobbat úgysem kap, meg fél is az újtól, a változástól, a magánytól, vagy csak attól,, hogy nem lesz kivel kamatyolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!