Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne h a férfi aki azt állítja h szeret, nős?
lezártnak tekinteném a vele való kapcsolatot
és keresnék egy normális férfit
Semmi egyébre sem gondolnék, mint amik a tények:
1. nem érem el.
2. van egy nyomom, az exfeleségével lehet.
Felhívnám a feleséget, hogy én vagyok a mostani barátnője, nem tudom elérni, a Facebook-on is próbáltam, onnan jött az ötlet, hogy vele van-e, és legyen kedves adni a telefonhoz akkor.
A pasi egy tetű, aki valószínűleg a feleségével ismét összemelegedett a kirándulás alatt, és így adta tudtodra, hogy veled meg szakít. Ha a felelsége is fent van a közösségi oldalon, esetleg rákérdezhetsz nála ártatlanul, hogy akkor ők most elváltak-e vagy sem, mert hogy a párod ezt állította, most viszont nem érted a dolgokat, és ha már ő nem őszinte veled, akkor legalább a nő egyen az, mert Te félreállsz, hiszen fogalmad sem volt arról, hogy hazudik, nős, és neked ilyen ember nem kell, de szeretnél tisztán látni.
Legalább a nő is megtudja, hogy egy féreg kábítja őt is...Undorító az ilyen ember, aki azt hiszi, hogy másokkal mindent megtehet!
Azonnal befejezném a kapcsolatot!
Nem azért mert nős,hanem mert hazudott!
Én hacsak tehetem,nős pasikat keresek. Sokkal megértőbbek és nem lógnak folyton a nyakamon,nem féltékenykednek,és nem kell velük unalmas vagy vérciki családi és munkahelyi vacsikra meg bulikra járni. Anyagilag is rendben vannak és nem tőlem lejmolnak a hónap végén lakbérre.
23/L
Elmondani?
1. Hogy bizonyítod?
2. Ha szétmegy a család mi lesz a kölykeivel?
3. Kényszerített téged bármire? Nem ugye?
Kényszerített? Ezt meg hogy érted?
Van egy csomó közös képünk. Talán úgy bizonyítom.
Ahogyan az egyik előttem szóló írta, én teljesen ártatlanul rákérdeznék a feleségénél, hogy akkor most hogyan is vannak ők, mert a pasid nem őszinte hozzád, és kissé meglepett a facebook akciója. Nem kell neked egy ilyen aljadék, aki azt állítja, hogy elvált, de mégis az ellenkezője látszik, viszont szeretnél tisztán látni, hogy tovább léphess.
Egyrészt az a görény se higgye, hogy következmények nélkül bármit megtehet velem, bárhogy elbánhat velem, akárhogy is alakult az élete, választása, azért nem így kellene lezárni egy kapcsolatot, másrészt, én szeretném tudni a n helyében, hogy milyen ember is van mellettem, és hogy bízhatok-e benne, vagy egyszer csak ne lepődjek meg, ha nemi betegséget hoz haza, vagy látszólag otthagy egyik napról a másikra.
5: Ahogy a 2.-ben írtam.
Egyelőre nincs okom úgy viselkedni, mintha át lennék verve, én egy teljesen felvállalt, publikus kapcsolatban vagyok egy elvált férfival, akit nem tudok elérni, igaz?
Ennek megfelelően viselkednék, aminek folyományaként napvilágra kerül, ha át vagyunk verve (többen, mert a feleség is), igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!