Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mutatja ki azt hogy szeret? (lent)
Figyelt kérdés
Páromról van szó. Ha az ágyban fekszünk, mindig mondja, hogy az enyém (miközben átölel hátulról), facebookon mindig ír. Hamar, egy hét után bemutatott otthon. Néha azt érzem, hogy tényleg szeret, néha azt, hogy nem. Ha emberek előtt vagyunk, ölelget, puszilgat és érzem, higy büszke rám. Viszont interneten nem ír olyanokat, hogy hiányoznék (csak hétvégén tudunk talizni) vagy hogy szeretne velem lenni. Azt tudom, hogy az exe kikészítette, ill keményen kihasználta. Lehet emiatt nem mer nyitni? Nem vagyunk együtt régóta egyébként. Jah igen, majd elfelejtettem. Ha be van csípve, folyamatosan ölelget, csókolgat, és egyszer így mondta ki, hogy szeret. Ezt mennyire vegyem komolyan? Vagy csak az "ér", ha józanul mondja? Ő 23F, én 20L2015. szept. 16. 16:43
1/1 anonim válasza:
Az előző kapcsolatom pont ugyan ez volt én nem bírtam vele sokáig pár hónap alatt szakítottam is vele...hát állítólag részeg ember igazat mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!