Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mutatja ki, ha szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutatja ki, ha szeret?

Figyelt kérdés

Már több, mint fél éve tekintünk egymásra párunkként, viszont csak havonta találkozunk, szóval nem túl aktív a kapcsolat. Tipikusan az a lány, aki tartja magát, nem cserélgeti hetente a barátját, érett, jó gondolkodású, talpraesett. Elmondása szerint már majdnem egy éve szeret, viszont nem nyitott, nekem kellett rájönnöm, kitapasztalnom.

Az elmúlt néhány hétben azonban megváltozott valami, illetve szerintem megváltozott valami. Soká ír vissza, vagy az is megesik, hogy nem is ír (pedig látta az üzenetem), majd csak egy nap után. Ez nagyon bosszantó tud lenni, és az is, hogy mikor válaszol, akkor is szűkszavúan, érzelmeket nem kifejezve, lehangoltan teszi azt. Mindezt azzal indokolja meg, hogy nagyon elfoglalt (ennek ellenére az állapota elérhető szokott lenni), nincs ideje. Ezt még úgy el is fogadnám, de nem tesz megjegyzést arról sem, hogy szeret, nekem pedig nincs akkora egóm, hogy mosollyal az arcomon éljek abban a tudatban, hogy persze, minden rendben. Mikor azt írom neki, szeretlek, csak egy smiley-val ajándékoz meg. Ha még rá is kérdezek, hogy te már ugye nem, akkor felháborodik, és azt mondja, hogy ő majd szól, ha nem.

Sokat időt tölt fiúkkal, sok fiú barátja van, és szoktak közösen csinálni dolgokat (ma például sétálni voltak), amivel nekem alapvetően semmi bajom nem lenne, ha velem is törődne. Így viszont rezeg a léc, nem teljes a bizalmam...

Szerintetek mi áll a dolgok hátterében?

Igazat mond, tényleg nincs ideje fél percre feljönni, és elköszönni?

Nem tudom, mitévő legyek...

Köszönöm...

2014. okt. 25. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Részben ismerős, azt hiszem erre modják hogy gyenge idegrendszerű embereknek a magány az "ideális" - az legalább nem stresszes, igaz legalább jó rossz :D
2014. okt. 25. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Nem vagy neki már fontos. Jobb lenne szakítani és másik lányt keresni, olyat, aki tényleg szeret, főleg, hogy már bízni sem tudsz benne.
2014. okt. 25. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb mikor találkoztok, szervezz valami programot, és figyeld meg, hogy érzi magát. Ha jobban, akkor minden rendben van. Ha akkor is zárkózott, akkor próbáld megkérdezni, hogy miért viselkedik másképo, de csak visszafogottan, ne legyél túl "durva".

Sok sikert! :)

2014. okt. 25. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

Sajnos mostanában a találkozó sem jön össze, mondhatom, nem miattam...

2014. okt. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!