Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Kislanykoromba is sok dolog erdekelt,de mivel kioltek belolem . Anyamek,akkor is akartam volna táncra járni,zongorazni kulonbozo mozgas format is vegezni,nem ettetek megfelelien vitaminhianyos etrend volt.Lelkileg sem voltam veluk sem biztonsagban.Szoktam segiteni itthon kicsinek is mar kapaltam.Meg is zsebpenzt sem kaptam,soha se volt az amit szeretnek.Anyam sem foglalkozott velem ,hogy mi a jo csak pasijaval.Sokat mondtak hogy lusta vagyok.Nem vagyok jo semmire,Most meg felnott nőkent nagyon elhanyagolom magam ,pedig szeretnék jól kinezni es torödni maggamal.Szeretnek kiprobalni tancokat ,mozgasformat is de nincs erom elmenni.Másokat rakok elötérbe most is.Amikor van ilyen szuret jeves penzert szoktam mondani anyambak h mennyunk inkabb mint itthon legyunk,en szoktam rabeszelni ilyenekkel.Amugy nem lusta o sem ,keggalabis azt mondja2015. szept. 4. 11:03
2/2 anonim válasza:
25 évesen már túl kéne lépned a régi sérelmeken. Kezdd el a saját életed, felejtsd el a múltat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!