Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiket választanátok? Aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok? Aki nagyon szeret es ezt 1000x bebizonyította de szerelem felé nincs csak szeretet vagy akit jobban szerettek de sokkal többször megbántott és mindig inkább azt bizonyítja hogy nem szeret?

Figyelt kérdés
elmagyarázni hosszú ezt ezért csak így költőien :) előre is köszönöm

2015. szept. 3. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Rosszul nézed a kérdést. Így tedd fel (magadnak is)

Mi szeretnél lenni? Kapcaronygy egy szaralak mellett, aki visszaél azzal, hogy szereted és minden szart lenyom a torkodon emiatt, vagy egyenrangú fél egy olyan férfi melett, aki szeret, te is szereted, tisztelitek egymást, csak te nem vagy szerelmes.

2015. szept. 3. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Az utolsó hasonlat jó volt. Szerintem sem érdemes azt az ember szeretni, aki visszaél ezzel a szeretettel. Egyáltalán hogyhogy nem ábrándultál még ki belőle? Másrészt a legtöbben az elsőt választanák, hiszen mellette egy biztonságos, stabil életet lehet építeni, a szerelem egy idő után pedig úgyis átalakul szeretetté. Kevesen mernek tovább keresni, és megtalálni azt, akivel egyformán szeretik egymást, mert félnek, hogy egyedül maradnak. Mindenesetre ameddig elég fiatal vagyok a keresgéléshez, én nem állapodnék meg egyik mellett sem.
2015. szept. 3. 23:21
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) vajon hihetek e annak aki csak csalódást okozott hogy más lesz ezután azt nem tudom.....:(
2015. szept. 4. 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még olyan emberről, aki sok csalódást okozott, aztán megváltozott volna. Az emberek nem tudnak túllépni magukon ekkora dolgokban. Lehet, hogy sikerül rászoktatnod, hajtsa le a WC ülőkét, de ennél nagyobb változást ne várj tartósan.
2015. szept. 4. 12:33
 15/18 A kérdező kommentje:
itt a szüleihez való ragaszkodás a baj hogy nem en voltam neki semmiben az első és nem tudtam rá igazán számítani
2015. szept. 4. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Mondjuk nekem van tartásom, és nem fogok olyan embernek törleszkedni, aki belémrugdos. A normális sráccal szemben meg nem lenne fair az, hogy kb. ególegyezgetésből vele maradok, miközben nem szeretem. Akkor inkább egyedül.
2015. szept. 4. 22:54
 17/18 A kérdező kommentje:
igaz csak annyira rosszat nem tett , tehát nem bántott nem csalt meg csak nem én voltam neki az első soha , és most annyira ígéri hogy megváltozik, sokszor beszéltem erről vele de soha nem lett semmi...és most hogy szakítottam azt mondja így soha nem érzett még nagyon szeret és tesz érte hogy ezentúl ne igy legyen,...szerintetek képes lesz megváltozni?
2015. szept. 5. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, akkor azt válaszd, aki téged szeret. Mert a másik le fog lépni, nem is kérdés.
2023. okt. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!