Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mert lett ilyen?
Figyelt kérdés
Miert lett ennyire ilyen allandoan csak errol tudd beszelni ,en tamogatom ot nincs is bajom vele es a kulsejel,de ha en akkarok valamit valtozni vagy valtoztatni ,pl imadom a bios dolgokat probalok bios lenni de ha mar felhozom akkor csak annyit mondd h eleg,ugy erzem engem nem nagyon tamogat.De o minden nap csak szinte a testepitesrol beszel szinte a napi talalkozasunk errol beszel meg a testet nezegeti,szivesen megis hallgatom ,de mar idegesit mert ilyen?unalmas ures feju lett a baratom,nekem is igy kellene viselkednem Hogy csak a sportal meg maggamal meg errol bedzelgesrk vele o neki is rosszul esne?volt mar valaki ilyen helyzetbe,mar tobb mint ket eve ismerem csak a kulsommel foglalkozzak?legyek ures feju en is ?elejen mindent megtudtunk beszelni anelkul h veszekednenk,meg szoval baratok is vagyunk,2015. szept. 2. 22:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem legyel ennyire uresfeju mint o mert o is olyan, hogy nezegeti magat, de nezegesd te is.Mert ezt te is tod hogy nem igy indult el meg nem itt kene, befejezodnie szerinted?En voltam mar tobbszor ilyen helyzetbe es hidd el tudom hogy,nem jo ezt igy sokaig csinalni mert csak megfajdul a szived meg az ovet is megbantod.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem
2015. szept. 2. 23:01
3/8 anonim válasza:
Nem ertem mit nem ertesz leirtam amit gondolok meg megtapasztottam.Mert lett ilyen?Ilyen is volt mindig csak a kulso megjelenesen kivul nem sokat lattal s minden kis bunkosagat cuki boknak vetted.Most hogy, nincs aki tartson vele, a bokok mogott tuskosagot latc, s megunod a narcisztikus jellemet.
4/8 A kérdező kommentje:
Mintha csak ez lenne a fontos
2015. szept. 2. 23:29
6/8 A kérdező kommentje:
mintha függő lenne
2015. szept. 2. 23:51
7/8 anonim válasza:
Majd,ha megtiszteled azzal az itt válaszolókat, hogy normálisan leírod mi a bajod,válaszolni fogok.
8/8 anonim válasza:
Próbálj meg egy kicsit kulturáltabban írni, mert alig lehet kihámozni, hogy mit akarsz.
Mi az, hogy "bios"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!