Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lett ilyen zárkózott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen zárkózott?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal a munkahelyemen akivel nagyon jókat beszélgettünk élőben és facebook-on is és kiderült,hogy mindketten bejövünk egymásnak. Majd elhívtam,hogy találkozzunk és ott is jól alakultak a dolgok: jókat beszélgettünk meg sikerült sokszor megnevettetnem. De azóta amikor írok neki vagy elhívom,hogy találkozzunk mindig más dolga van meg egyszavas válaszokat ad és így nem nagyon tudok vele miről beszélgetni. Olyan zárkózottnak tűnik,pedig nem volt ilyen. Vajon mi lehet a baj? Nem vagyok már szimpatikus neki? :( 21/f
2015. aug. 30. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
talált mást
2015. aug. 30. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem érdekled már, csak nem akar bunkó lenni. De sajnos sok férfi nem veszi a lapot, ha csak finoman vannak elutasítva.
2015. aug. 30. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled. Az nem jelenti, h talált mást, de nem jössz be neki az tuti.
2015. aug. 30. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Összejöttek neki a dolgok. Család/barátok/meló vagy suli miatt :)

Az én párom is ilyen. Mikor a családjával probléma van teljesen elzárkózik és nem beszél senkivel. Hagyom, hogy gondoljon át mindent másnap vagy rá két napra, mikor lerendezte magában úgyis elmondja :)

2015. aug. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!