Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimnak hirtelen mitől lett ekkora szexuális étvágya?
Több éve ismerjük egymást, mindig is tetszettünk egymásnak. Előtte volt már próbálkozás, akkor 2 évig voltunk együtt, de befejeztük. Most pedig olyan 4 hónapja kezdtük újra. Sosem volt az a nagy szex imádó vagy ilyesmi, inkább ilyen romantikusabb stílus, nem csak a szexre hajtó férfi. Az utóbbi 2 hétben azonban mindenhol képes nekem esni. Nem zavar annyira, csak fura. Nem így ismertem meg (mielőtt jönne, hogy félre ismertem, amint írtam több éve ismerjük egymást és már volt kapcsolatunk)A múltkor a szüleinél voltunk hivatalosak ilyen nagyobb vacsorára (tehát nem csak mi voltunk ott, hanem pl a tesói), ott is képes volt a falnak nyomni, akkor valamelyik nap a próbafülkében, egy étterem mosdójában...sosem alapult a szexen a kapcsolatunk, és eddig is úgy éreztem, hogy most sem...azonban ez az elmúlt 2 hét...nem történt semmi, csak úgy hirtelen jött ez a hatalmas szexuális étvágya..már kérdeztem tőle, hogy most mi ez..azt mondta, hogy most nem szexelhetünk, meg nem mutathatja-e így is ki az érzéseit..de rendes választ nem nagyon ad.
24/l ; 35/f
Lehet, hogy csak szimplán van egy ilyen periódusa. Nekem nőként is van néha olyan, hogy pár napig/hétig egész nap szexelnék kb., pedig alapvetően nem vagyok akkora nagy igényű.
Az is lehet, hogy megismerkedett valakivel, tetszik neki valaki, de nem akar megcsalni, így azt a szexuális feszültséget is rajtad vezeti le inkább, amit a másik iránt érez.
Az is lehet, hogy szed valami anabolikus szteroidot...
Ez a gyerek téma mindig is napirenden volt, mert ő mindig is akart gyereket tőlem, csak én még nem a fiatalságom miatt. Részben ezért is volt vége először. Ebben a témában azonban lehet valami...valahogy feljött a múltkor, és mondtam hogy egy ideje nem szedek fogamzásgátlót, gumival meg nem szoktunk védekezni.
A megcsalásra meg valahogy gondolni sem merek..ha ő akarta ennyire újrakezdeni, akkor miért tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!