Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak vonzalom vagy szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak vonzalom vagy szeretet/szerelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, előre is bocsi a hülye kérdésért. Általában a barátnőibe szerelmes vagyok. 8 hónapos kapcsolatom volt, ahol nem múlt el a szerelem. Most viszont 2 éve vagyok a barátnőmmel, szerelmesnek nem érzem magam. De keresem a társaságát, nevetek mellette, kívánom(eszméletlenül). Mindig harapdálom a fenekét, csapkodom. Elég ha megölel vagy az ölembe ül már nagyon kívánom és áll a f*rkam. Sokszor puszilom és csókolom , ha valami baja van egyből kérdezem mi a baja. Elég rendszeresen találkozunk, egy héten 5-6 napot.

2015. aug. 28. 00:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vonzalom és szeretet de nem szerelem. Van ilyen.
2015. aug. 28. 01:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Döntsd el te, amúgy lehet, h csak testileg kívánod, miért kérdezed, h szerelem-e ,amikor odaírtad, hogy szerelmesnek nem érzed magad. Meg amúgy ,ha kérdőjel merül fel ezzel kapcsolatban, hogy szerelem -e, akkor nem az, mert ha az lennél, egyértelműen tudnád, nem lenne kétséged. Meg hát nemtom, szerintem jó, hogy törődsz vele, meg hogyha tényleg érdekel, hogy mi baja, és nem csakúgy kérdezed, akkor szerintem szereted is, de nem szerelemből.
2015. aug. 28. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!