Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kibir egy kapcsokat 9 honapnyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibir egy kapcsokat 9 honapnyi kulonletet, iskolai szunetekben, vizsga idoszakban, heti hetvegi talalkozast?

Figyelt kérdés
elment a parom egyetemre. en most fogok erettsegizni szeretnek bekerulni az egyetemre ahol o van.. viszont tok egyedul maradtam. nincsenek barataim a napjaimat a magany tolti ki egyenlore, a suli meg annyira nem porog. mit tudnek tenni hogy kibirjam? o nem hiszem hogy megcsalna vagy lecserelne masra egyedul attol felek hogy ramun vagy kiszeret belolem. valaki adjon ertelmes tanacsot vagy mondjon valami biztatot :/

2015. szept. 3. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

miért ne bírna? sokaknál ennél rosszabb körülményeket is kibír...

foglald le magad, nem muszáj iskolai dologgal...

tanulhatsz bármit...pl zenélhetsz, írhatsz, játszhatsz...

vagy sport talán...

foglald le magad olyannal ami leköt

22F

2015. szept. 3. 14:20
 2/8 A kérdező kommentje:
en elhiszem rendben van koszi a valaszt:)
2015. szept. 3. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
csak egy pasi miatt sulit választani hülyeség.
2015. szept. 3. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Keress barátokat! Komolyan! Nem túl szerencsés dolog egyetlen emberhez kötődni. Attól, hogy barátod van, nem kell teljesen elzárkózni mások társaságától.
2015. szept. 3. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Találkozás nélkül is kibírható,nemhogy találkozgatásokkal.Viszont ne siránkozz majd neki állandóan hogy te milyen egyedül vagy,stb,mert azt viszont meg lehet unni.
2015. szept. 3. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:

nem akarok sirankozni egyaltalan. teljesen megerto vagyok es en tamogattam vegig mikor azt mindta hogy feladja es nem megy tovabbtanulni en biztattam hogy menjen es tanuljon en varok ra. hianyzik nekem ennyi az egesz. most taborban van de holnap jon haza, egyedul ma "sirankoztam" hogy barcsak itt lenne mert beteg vagyok.

vannak osztalytarsaim, veluk joban vagyok csak egy szemelyt szeretnek aki talalkozna velem szivesen vagy eljarna edzeni velem:)

koszonom a valaszokat:)

2015. szept. 3. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:

hogyne bírna. most két éve vagyok külön a páromtól, mert különböző városban járunk egyetemre.

nekem mondjuk nincs szükségem barátokra, mert elvagyok egyedül. ha neked van, akkor csinálj együtt dolgokat a barátnőiddel, osztálytársaiddal. de egyedül is elfoglalhatod magad sok mindennel. én inkább kihasználnám a helyzetet. ha együtt lesztek úgyis kevesebb idő jut majd csak magatokra.

2015. szept. 3. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
ez tok jo:) koszonom a valaszt
2015. szept. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!