Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibir egy kapcsokat 9 honapnyi kulonletet, iskolai szunetekben, vizsga idoszakban, heti hetvegi talalkozast?
miért ne bírna? sokaknál ennél rosszabb körülményeket is kibír...
foglald le magad, nem muszáj iskolai dologgal...
tanulhatsz bármit...pl zenélhetsz, írhatsz, játszhatsz...
vagy sport talán...
foglald le magad olyannal ami leköt
22F
nem akarok sirankozni egyaltalan. teljesen megerto vagyok es en tamogattam vegig mikor azt mindta hogy feladja es nem megy tovabbtanulni en biztattam hogy menjen es tanuljon en varok ra. hianyzik nekem ennyi az egesz. most taborban van de holnap jon haza, egyedul ma "sirankoztam" hogy barcsak itt lenne mert beteg vagyok.
vannak osztalytarsaim, veluk joban vagyok csak egy szemelyt szeretnek aki talalkozna velem szivesen vagy eljarna edzeni velem:)
koszonom a valaszokat:)
hogyne bírna. most két éve vagyok külön a páromtól, mert különböző városban járunk egyetemre.
nekem mondjuk nincs szükségem barátokra, mert elvagyok egyedül. ha neked van, akkor csinálj együtt dolgokat a barátnőiddel, osztálytársaiddal. de egyedül is elfoglalhatod magad sok mindennel. én inkább kihasználnám a helyzetet. ha együtt lesztek úgyis kevesebb idő jut majd csak magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!