Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá ha a pasitoknak semmi ideje nem lenne rátok ZH és vizsga időszakban. Megértenétek?
Két egyetemi szakot végzek egyszerre. Bölcsészkaron oroszt és gazdasági karon pénzügyet. 58 kreditet kellett teljesítenem december-januárban.
Mégis volt időm arra, hogy összejöjjek december végén-január elején a mostani barátnőmmel és hogy januárban, a vizsgaidőszak hajrájában is heti 2-3 alkalommal megkeféljem kegyetlenül.
Bocs, de én férfiként mondom hogy szerintem inkább csak szarul osztod be az idődet. Ha csak egyetlen percet is filmezel/sorozatozol, számítógépes játékokkal játszol vagy csak úgy semmit téve netezel, az már elbaszott idő, ami helyett a csajoddal is lehettél volna. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki 16 órán keresztül folyamatosan tanul, amikor fent van.
21/F
A stresz levezetés alap esténként :D
Arra gondoltam hogy nem nagyon van idő randira, meg egész napos programokra.
"Bölcsészkaron oroszt és gazdasági karon pénzügyet."
Ez mindent elmond.
Kettő büfészak mellett ne csodálkozz hogy van időd. Egy rendes szakon megnézném mennyi lenne.
A pénzügy márpedig elég büfé szak..
Én nekem most jön az 5-ik félévem.
És kicsit nehezebb szakon vagyok mint a pénzügy, elhiheted. :-D
4:
Ja így más. Nos, nekem akkor sincsenek randijaim és egésznapos programjaim a barátnőimmel, ha lenne rá időm. Emiatt ne aggódj.
5-6-9:
Ne hülyéskedj velem és ne baszakodjunk egymással. Ne vedd magadra, amit írtam és válaszolj normálisan. Sajnálom de nem fogok veled összeveszni, akármennyire is kötekednél esetleg. Ahogy írtam 58 kredit mellett kefélgettem a barátnőmet és volt időm ilyenekre.
Egész napos programokra pedig egyáltalán nem vágyom egy nővel, ha időm van rá akkor sem. Ha te sem vágysz rá, akkor meg szard le hogy a nők azt akarnak és keress olyanokat, akik nem. Vannak olyan lányok, akik szintén nem állandóan a nyakadon lógnának és toleránsak feléd, a vágyaiddal, igényeiddel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!