Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsga miatt nincs szex?
nem egy mai sztori, de most jutott csak eszembe feltenni a kérdést, hogy ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben.:)
tegyük fel, egyetemisták vagytok. vizsgaidőszakban rengeteget tanultok. lemondanátok arra az 1 hónapra a szexről?
volt barátommal volt ez. több, mint egy hónapig egyszer nem hívott át magához. heti 3x-4x taliztunk 1 órákra. sztem ha áthívot volna magához, csak 1 órát vettem volna el az életéből, és mehetett volna a szex. szörnyű a szexhiány, főleg, ha van pasid/csajod, de nem lehet a tiéd...
ti is így tennétek? mondjuk ő elég keveset kívánta a szexet... amit nem értek.
18/L
Volt, hogy úgy el voltam havazva a vizsgákkal, hogy még fogat mosni sem volt nagyon időm. Nemhogy szexelni.
Szóval velem is megesett. Meg vizsgaidőszakban azért rosszabb ez a történet, mert pl. ha stresszelek akkor megint nem tudok szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!