Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit tehetnék? Szerintetek idővel minden rendben lesz?
Figyelt kérdés
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt és volt kb 3 hete egy csúnya vitánk, nem beszéltünk majdnem egy hétig de azóta már nagyon megváltozott, rájött hogy élni szeretne és most hogy itt a nyár hiányzik neki a szabadság és a régi élete, amikor még bulizott meg csajozott haverkodott.(nem minthogyha nem lenne neki elég szabadsága főleg hogy az érettségi miatt nem is mentem sokat vele szórakozni) mondtam hogy akkor menjen. És ha neki ez kell akkor legyen ennyi de ő nem akarja.. azt mondja kellek neki..és hogy szeret és fontos vagyok neki, de eléggé elhidegült tőlem, sok dolgot nem tesz meg értem... bár azért néha igyekszik is. szerintetek mit kéne tennem? Most hogy vége a vizsgáknak szerintetek minden helyre jön?2014. jún. 21. 23:30
1/3 anonim válasza:
engedd szabadabbra ez mindkettőtöknek jó lenne
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy érted hogy menjen sokszor erre arra nélkülem vagy mehetnénnk együtt is szórakozni? Vagy mindkettő? :)
2014. jún. 21. 23:37
3/3 anonim válasza:
mindkettő
te is menj néha nélküle ide oda
és engedd őt is
ne fojtsátok meg egymást egymással
szexeljetek kiadósakat,sokat és így hosszú jó kapcsolatotok lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!