Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most érettségizők! Mennyire hanyagoljátok a párotokat, a közelgő vizsga miatt?
rossz érzés van bennem, hogy barátnőm nem teljesen őszinte velem.
azt mondja tanulni akar 7 végén, és ne találkozzunk.
csak 7 végéken tudunk találkozni egyébként.
MEgértem ,hogy érettségi stb...de én ugygondolom ,hogy ha akarna 7 közbe is tudna tanulni:/ meg rengeteget internetezik hétköznaponta is, szóval nemtudom. :/
Szeret meg minden, de nem volt felhőtlen az utóbbi pár hetünk. én nagyon nagyon szeretem, és félek más pasi van a dologba...
emlékszem néhány ve mikor én érettségiztem, meg sme fordult a fejembe, hogy az akkori baránőmet ,vagy a haverokat, hanyagoljam...7 közbe mindig elintéztem mindent, és hétvége meg szabad, meg buli stb...
érdekes, én emg tudtam oldani, és midnemellet full 4 esre érettségiztem.
szóval nemtudom mit gondoljak...bizalom nélkül nincs kapcsolat tudom..de hosszu tröténet ez, és nem mindennapi a kapcsolatunk az egyszer szent...
szóval ti hogy vagytok ezzel az érettségis témával?!
19/F
Így van, nincs olyan ember, aki hanyagolná a barátait vagy a szeretteit ilyenkor sem. Ha akar találni, akkor talál időt.
(Ha valaki megakar tenni valamit, az megtalálja a módját. Aki meg nem, az talál rá kifogást.)
Persze azért legyél megértő, mond meg, hogy segítesz neki tanulni. Nem kell rögtön rosszra gondolni. Lehet stresszes és nem akarja, hogy elvond a figyelmét. De nem tudom, mert nem ismerem...
nemtudom tényleg :/
most eléggé felszinesnek tünt ahogy mondta..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!