Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet vele? Ez téll csak a vizsga miatt lehet?
Majd beszélj vele erről, de szerintem azért nem kell ennyire félned. Vizsgaidőszakban én is gyakran eltűnök, sokszor a telefonomat is némítom, hogy semmi se zavarjon a koncentrálásban.
22l
vizsgázik. stresszel. mit vársz? hogy a nyakadba ugrik és minden idejét veled tölti?
amúgymeg, ha szeret úgyis kibírjátok. most nehogymár szakítsatok másfél hét miadt.
Ó ha, hát a nap 24 órájában nem lehet tanulni, ez tény és való. Az sms-eidre igazán válaszolhatna..de persze attól függ, mikor írtad neki, ha pl. reggel, és azóta semmi, akkor az nem jó előjel. Barátnőm barátja most vizsgaidőszakban van, főiskolán, mégis beszélnek minden nap telefonon, igaz, hogy ők már több, mint 1 éve vannak együtt.
Ez most nem volt vigasztaló, tudom,de nem szabad csak azt mondani, amit a másik hallani akar, őszintén kell tanácsot adni.
Mikor írtad neki az sms-t?
Amúgy meg ha komolyan gondolja, a 1,5 hét után keresni fog meg akar majd Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!