Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet vele? Ez téll csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele? Ez téll csak a vizsga miatt lehet?

Figyelt kérdés
Nem tom lehet csak túl dramatizálom de annyira félek h meggondolta magát a barátom,mert végülis azt mondta h most lehet nem tudunk kb 1,5 hétig talizni mert szinte mindennap vizsgázik és tanulnia kell(én ezt meg is értem)de nem válaszol még az sms eimre sem és ezért kicsit megijedtem h lehet van vmi baja vm(mindjárt 1 hónapja vagyunk együtt)
2010. máj. 31. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Majd beszélj vele erről, de szerintem azért nem kell ennyire félned. Vizsgaidőszakban én is gyakran eltűnök, sokszor a telefonomat is némítom, hogy semmi se zavarjon a koncentrálásban.

22l

2010. máj. 31. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:

vizsgázik. stresszel. mit vársz? hogy a nyakadba ugrik és minden idejét veled tölti?

amúgymeg, ha szeret úgyis kibírjátok. most nehogymár szakítsatok másfél hét miadt.

2010. máj. 31. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Ó ha, hát a nap 24 órájában nem lehet tanulni, ez tény és való. Az sms-eidre igazán válaszolhatna..de persze attól függ, mikor írtad neki, ha pl. reggel, és azóta semmi, akkor az nem jó előjel. Barátnőm barátja most vizsgaidőszakban van, főiskolán, mégis beszélnek minden nap telefonon, igaz, hogy ők már több, mint 1 éve vannak együtt.

Ez most nem volt vigasztaló, tudom,de nem szabad csak azt mondani, amit a másik hallani akar, őszintén kell tanácsot adni.

Mikor írtad neki az sms-t?

Amúgy meg ha komolyan gondolja, a 1,5 hét után keresni fog meg akar majd Téged.

2010. máj. 31. 22:54
 4/8 A kérdező kommentje:
és ha én küldeném neki az smseimet annak örülne vagy most azt se szivesen fogadná?
2010. máj. 31. 22:55
 5/8 A kérdező kommentje:
du.küldtem
2010. máj. 31. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, egy sms-t elolvasni és válaszolni rá nem tart sokáig, max 3 perc. Ha szeret, akkor minden percben azt várja, hogy halljon felőled, szóval szerintem örülnie kellene mindenképp. Én is most tanulok szóbelire, érettségire, de ha lenne barátom, akit szeretnék, nem hiszem, hogy ezért teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot. Délután? Hát az még annyira nem vészes, még jelentkezhet. És mit beszéltetek meg? Hogy akkkor most 1,5 hétig semmi? Vagy telón tartjátok a kapcsolatot?
2010. máj. 31. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
végülis nem azt h egyáltalán nem hanem azt mondta megpróbáljuk megoldani h talizzunk, a telóján nincs most pénz,sms-t pedig fateroméra tudna csak küldeni csak mondta h az neki kicsit kellemetlen...
2010. máj. 31. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért egy szóbeli érettségi kicsit más, mint egy vizsgaidőszak, de persze ezt aki nem jár egyetemre nem tudja. Szerintem ne idegesítsd magad rajta. Nekem is van, hogy lehalkítom a telefonom, és elfelejtem visszahangosítani. Majd ha végzett a vizsgáival lesz rád is ideje.
2010. jún. 1. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!