Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacsot kernek. A baratnommel kezd megromlani a kapcsolatunk, mert a vizsgaira keszul es ingerult, feszult. Hogyan veszeljuk at ezt az idoszakot?
#1es jó nagy frázist puffantottál!
Ilyen lesz majd késöbb is!
Mikor vizsgáztál?
Kérdezö legyél türelemmel. Viseld el ezt az időszakot. A kedvesem belátó. Szerencsém van! :)
Amikor tudtok kicsivel tobb idore talalkozni, d*gd meg jol! :D
De viccen kivul! En no vagyok es hirtelen haragu. Es sajat magamrol sem tudtam,hogy mi a megoldas,ha idrges vagyok,mig nem az egyik baratom mellett rajottem.
Kedves második! A barátnő most a vizsgáitól ingerült, feszült. Később is lehet még nyelvvizsga, kreszvizsga, továbbképzésen vizsga, ha olyan a szakmája, ott is lehetnek rendszeres vizsgák (tipikus példa a vasutas, de léteznek még ilyenek). Ezen kívül ingerültséget, feszültséget nem csak a vizsgák okoznak. Ha más dolog okozza az ingerültséget (főnök idiótáskodása, más ember hibája miatti kár, akármi), azt ugyanúgy nem fogja tudni jól kezelni a barátnő várhatóan.
Ez még önmagában nem katasztrófa: ha a kérdező ezt bizonyos gyakorisággal el tudja viselni és kezelni tudja, akkor ez lehet egy jó kapcsolat. Ha nem tudja, akkor van gond.
egyetemre keszul jelenleg, en jovore erettsegizek:) bar azert furcsa nekem ez mert en vizsgak alatt tudtam higgadt lenni:D teljes hidegverrel keszultem ra. csak szobelin voltam kicsit zavarban.. meg bizi osztasnal:) pedig en panikbeteg is vagyok es nehezen birom a gyurodest.
kedves elottem szolo, szerencsere nem egy hiszterika.. egyebkent teljesen konnyed a termeszetes, feszenges nelkuli.. gondolom a nagyobb nyomas miatt van ez. koszonom a segitseget remelem tuljutunk ezen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!