Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, h anyukám elfogadj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h anyukám elfogadja a választottamat?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Fél éve vagyunk együtt a párommal, aki tőlem 10 évvel öregebb. Volt már házas és van egy kislánya is. Az anyukám a mai napig nincs belenyugodva, h én őt választottam és h tényleg szeretjük egymást. Én komolyan, megértem őt is, mert egyik szülő álma se egy olyan vőjelölt, akinek van már gyermeke és a házas életbe is már belekóstolt. Fogalmam sincs, h most az, h elvált a nagyobb gond, vagy pedig az, h van egy gyereke? Szerintem egyik sem nagy hiba egy embernél és ebből nem lehet azt következtetni, h ő biztosan egy rossz személy,sőt.. Ráadásul a válás nem is az ő hibája volt. Rég éreztem már ezt, h valaki ennyire szeretett volna, és h ennyire kiegészítettük volna egymást valakivel. Boldog vagyok, ami látszódik is rajtam és ennek a szülőnek örülnie kellene... De nem! Anyám ma is belémrúgott azzal, h "ugye tudod, h én még mindig nem nyugodtam ebbe bele!". Legbelül sejtettem, de reméltem, h nincs igazam. Mikor a barátom itt van, akkor körbeugrálja, kérdezősködik stb. Kérdem én: Ha ő ennyire elkönyvelte magában, h egy rossz ember, akkor miért érdeklődik felőle? Miért érdekli, h a lánya mikor van nála stb? Tudom, h ő legbelül SOHA nem fogja ezt elfogadni és őszintén, igyekszem őt kizárni a magánéletemből!!! Igyekszem vele a legminimálisabb infókat megosztani róla, mert nem akarom, h később esetleg vissza éljen vele... Mit tehetek, h ez a helyzet megváltozzon?? Sajnos anyámat az is nagyban /szerintem/ befolyásolja, h az exemmel beszélgetnek...
2015. szept. 2. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem sokat tudsz tenni,az idő majd eldönti.

A párodnak kell bizonyítania,milyen ember,ha tényleg szeret és normális fazon,szerintem idővel anyukád is belenyugszik.

Gondolom zavarja a köztetek lévő korkülönbség, az exeddel meg beszélgess el,ne kavarja a xart,semmi köze hozzá.

Felnőtt ember vagy,tessék úgy is viselkedni.

Nem tudom mit csinálsz?

Tanulsz?

Dolgozol?

Ez azért nem mindegy,mert ha anyukád tart még el,bizony bele fog szólni az életedbe, és valamennyi joga is van hozzá,amíg az ő kenyerét eszed.

Az is kérdés mióta tart ez a kapcsolat, és mennyire komoly?

El kell otthonról költözni, ha nagyon gáz a helyzet.

2015. szept. 2. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne tégy semmit. Ne engedj anyád lelki terrorjának. Ez a legszánalmasabb, legalávalóbb technika, amit egy anya használhat a saját gyereke ellen. Felnőtt, önálló ember vagy, nem kell neki megfelelned. Neked csak az legyen fontos, hogy a pároddal boldog légy. Ha őt szereted, akkor ezt senki nem kérdőjelezheti meg, senki nem zsarolhat érzelmileg, hogy ne őt válaszd. Sajnos nem egyedi a példád, a szakirodalom tele van hasonló, gyereküket terrorizáló szülőkkel (mert ez kőkeményen az). Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nagyon határozottan kiállsz a párod mellett. Ha látja az elszántságot, akkor előbb-utóbb nincs más választása, mint hogy elhallgasson.
2015. szept. 2. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Tanulok, de mellette évközben dolgozok. A sulit ők fizetik, és még 2 évem van. Ezért is akarom a +2 évet távúton csinálni a főiskolán, mert nem akarom, h már beleszóljon az életembe és itthonról minél előbb elakarok menni.

Ő próbál neki bizonyítani, de most annyival tud, h boldoggá tesz. Mással mivel tudna? :) Nem szemtelen, h mindenbe beleakarja ütni az orrát vagy ilyesmi. Diszkréten kezeli a helyzeteket. Felajánlja a segítségét, de nem erőszakoskodik.

Abba beleköthetek az exemnek, h anyámmal ne beszéljen? Anyum is azt fogja mondani, h azzal beszél akivel akar... Nem fogom tudni megtiltani nekik, de biztos vagyok benne, h nagy hatással van rá, mert az exem nem bírta elfogadni, h vége van a kapcsolatunknak, mert éreztem, h hosszútávon nem fog működni kettőnk között a dolog. Anyukám meg szerelmes volt a kapcsolatunkba, mert számára az exem minden téren tökéletes volt:korban, életstílusban, főiskolai végzettség... és anyumnak csalódás volt mikor szakítottam vele. Azóta is ők ketten tartják a kapcsolatot egymással...

2015. szept. 2. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
meglepődtem volna ha a válás az ő hibája lenne.....az ilyenek első nekifutásra nem tudtak idilli családot alapítani de most majd igen ez tuti
2015. szept. 2. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:

2. Köszönöm! Nem tervezek lemondani a páromról. Nem 1x mondtam anyámnak is, h ha koppanok akkor én fogok koppani és nem ő. Attól meg félniük nem kell, h hozzájuk fogok futni síri, mert nem!

A másik dolog: Sajnos az exem nagyon azon van, h megfeleljen és ő eddig úgy érzete, h anyum megbarátkozott vele aminek nagyon örült. Elmondjam neki, h mégsincs így a dolog? Szombaton megyünk egy buliba, nem szeretném előtte a kedvét elrontai ezzel, h anyum még nincs kibékülve vele...

2015. szept. 2. 22:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, nem az exem van azon, h megfeleljen, hanem a párom... :D
2015. szept. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!