Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta hogy jól érezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta hogy jól érezte magát velem és hogy várja a következő talit, mindennap telefonálunk beszélünk komoly dolgokról. De a találkozásunk óta mindennap kihívott de utánna mégsem találkoztunk MIATTA. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Az első találkozásunk marha jól végződött már másnap reggel irt hogy várja a következőt, akár már aznaap is..Aztán estére meg hú ne haragudj hulla vagyok, van amikor nem is mondja le csak egyszerűen nem hozza fel, pedig én számítottam rá egésznap ez megy már több napja. Ma ismét eltűnt és a mai "biztos" találkozást már lesem mondta egyszerüen eltünt. Most sokaltam be. Ne irjak vissza vagy beszéljek vele továbbra csak ne találkozzak vele?
2015. aug. 22. 23:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A 18-ast válaszold meg, légyszi!
2015. aug. 23. 18:12
 22/27 A kérdező kommentje:
na :D szóval, nem mentem el a randi helyszinére, mert délután írta hogy este találkozzunk, aztán estére eltünt, de én számítottam rá. De már este nem írta hogy na akkor mikor hol találkozzunk. Ez ment több napig. hogy délután ő irta h este tali? aztán semmi :D Amikor pedig nem számítottam rá. (nembeszéltük meg délután) akkor este ír a semmiből hogy na indul. tehát olyan még nem volt hogy kimentem és vártam. Csak délután esett arról szó körülbelül mindennap.... hogy akkor este találkozunk :) és utánna meg eltünik, nem ír, nem hív. vagy pedig más témával ír, mintha szó se lett volna találkozásról
2015. aug. 23. 18:18
 23/27 A kérdező kommentje:
És nem aza gond hogy nem találkozunk csak hogy nem szeretem ha igérgetnek vagy irnak valamit és mintha semmi lett volna. Még szerencsére nem érzek iránta semmit, ugyhogy most nem foglalkozok vele, most még könyebb mint később alakult volna ez ki mikor érzek iránta valamit... :D :D
2015. aug. 23. 18:19
 24/27 anonim ***** válasza:

"szóval, nem mentem el a randi helyszinére, mert délután írta hogy este találkozzunk, aztán estére eltünt, de én számítottam rá."

De nem értem, akkor miért nem mentél el???

2015. aug. 23. 18:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Azert nem ment el a randira, mert nem volt lefixalva, hogy pontosan hol es mikor talalkoznak, csak a srac igergette folyamatosan, de sosem konkretizalta.
2015. aug. 23. 19:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy nem érzel semmit és nem érint mélyen a dolog, egész jól megtelt itt három kérdés a problémával.
2015. aug. 23. 20:09
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves 25-ös, igen. én is így értelmeztem elsőre, ezért írtam a 12. választ.

Az nem vili, hogy ha valaki du. 3-kor azt mondja nekem, talákozzunk este, akkor mért hagyom elköszönni konkrétum nélkül? Mért nem vágom rá, hogy hol és mikor, vagy ha ő ilyen kuka, akkor mér nem mondom, hogy akkor 5-kor a Kossuth téren jó lesz-e!

2015. aug. 23. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!