Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta hogy jól érezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta hogy jól érezte magát velem és hogy várja a következő talit, mindennap telefonálunk beszélünk komoly dolgokról. De a találkozásunk óta mindennap kihívott de utánna mégsem találkoztunk MIATTA. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
Az első találkozásunk marha jól végződött már másnap reggel irt hogy várja a következőt, akár már aznaap is..Aztán estére meg hú ne haragudj hulla vagyok, van amikor nem is mondja le csak egyszerűen nem hozza fel, pedig én számítottam rá egésznap ez megy már több napja. Ma ismét eltűnt és a mai "biztos" találkozást már lesem mondta egyszerüen eltünt. Most sokaltam be. Ne irjak vissza vagy beszéljek vele továbbra csak ne találkozzak vele?
2015. aug. 22. 23:36
1 2 3
 11/27 Blade Bone ***** válasza:

Mit beszélsz te nő? :D Most meg már azt írod, hogy volt mikor már indult is hozzád? És akkor mi történt mondd már el légyszives, haza küldted mert neked nem volt jó? Rajtad én se igazodnák ki. :D

Viszont mentségedre, ennek kicsit ugráltatás szaga is van, bár nem tudjuk milyen is volt az a mentegetőzés, mert hát pl magamból kiindulva, hihető a fáradtság, hiszen ki szeretne úgy randit, ha a másik közben elalszik? Szóval ezen is el lehet gondolkodni. De hát te döntsd el végső soron, hogy mi legyen. :)

2015. aug. 23. 01:50
 12/27 anonim ***** válasza:

Én ezt mondanám:

Figyelj, nekem ez így nem jó, hogy ad hoc tali. Beszéljük meg fixre a hétfőt és a szerdát. 5 órától 7-ig a Kossuth téren jó?

2015. aug. 23. 04:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és beszéld meg vele, hogy akar e még téged, mert furcsa, hogy ő invitál aztán nem jelenik meg a randin. Az más lenne, ha a találkozás előtt jelezne neked, hogy mondjuk elhúzódott a munka, de így nagyon furcsa.... Mond meg neki, hogy te nyílt lapot tettél le és szeretnéd ha ő sem játszana a bizalmaddal akarattal vagy akaratán kívül... Az nem fer, ha nem igaz és csak vesztegeti az időd... Nincs értelme játszmáznod, mert abból egy hosszadalmas bonyolult helyzet is kialakulhat... A többi kellemetlenségről nem is beszélve....
2015. aug. 23. 07:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tobb vasat tart a tuzbe, es inkabb olyan lanyokkal talalkozik, akik barmit megtesznek neki.Veled meg csak eppen annyit foglalkozik, amennyivel "eletben tartja" a kapcsolatotokat.(Kesobb barmi lehet-alapon)
2015. aug. 23. 11:24
 15/27 A kérdező kommentje:
naa, azt írtam hogy amikor fixen lebeszéljük hogy na este találkozunk és elkészülök akkor nem jelenik meg. Eltűnik nem hív hogy akkor mikor hol. Bezzeg amikor nem számítottam rá akkor felhivott a semmiből hogy na félóra mulva tali? de azóta lemondott 5 ször. és végülis nem is lemondott... csak azt írta h este fussunk össze aztán leszart mintha megsem kérdezte volna. és vagy nem írt, vagy más témáról beszélt vagy lemondta hogy fáradt
2015. aug. 23. 11:55
 16/27 Blade Bone ***** válasza:
Akkor bocsi, de azért ne szomorkodj, vannak sokkal normálisabb emberek is. :) Ne törődj olyanokkal akik nem érdemlik meg még azt sem, hogy szóbaállj velük.
2015. aug. 23. 16:21
 17/27 A kérdező kommentje:
na tudtam ma már ir egy csomót miközbe nem irok vissza, hogy hahó. megharagudtál? stb... de akkor se fogok már rá reagálni. nem érdekel. most tényleg elég volt
2015. aug. 23. 17:20
 18/27 anonim ***** válasza:

" amikor fixen lebeszéljük hogy na este találkozunk és elkészülök akkor nem jelenik meg"

Navárjál! Tehát elmész a randi helyszínére és nincs ott????

Állsz az utcán és nem jön el, és telefonon se éred el, és ő sem telefonál????

Mennyit szoktál várni a találkozási ponton?

2015. aug. 23. 17:46
 19/27 anonim ***** válasza:
14: Ez érdekes 5let, illik a sztorira!
2015. aug. 23. 17:47
 20/27 A kérdező kommentje:
nem, mondta hogy már elege van azokból a lányokból. már beleunt és normális lányt akar. amugy nem megyek el a randira csak itthol várom hogy jelentkezzen hogy na akkor mikor hol.. de semmi. Amikor nem számítok rá, akkor meg csörög hogy indul.
2015. aug. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!