Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak egy kaland, vagy komoly?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy kaland, vagy komoly?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy 29 éves férfival. Nagyon kedves velem mindig. Autóval elvisz moziba, vacsorázni. Mindig ilyen férfira vágytam. Szerintetek lehet ennek komolyabb folytatása, vagy csak kaland vagyok?

16 L

2015. aug. 16. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó leszel neki az ágyban.
2015. aug. 16. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Előre ezt senki nem tudhatja,de azért jobb,ha óvatos vagy!
2015. aug. 16. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel az utóbbi. Kis tapasztalattal könnyű látni, ha az ember imponál valakinek. És az emberek többsége ezt ki is használja.

Te nem ilyen férfira vágytál, hanem a nők biztonságra, stabilitásra vágynak nem véletlenül, és most azt hiszed, ez a biztonság. A biztonság nem ezekből az elemekből áll össze. A te szemszögedből inkább villogásnak nevezném. Hiszen olyant kapsz, amit a te korodban kevesen. Ez most kétségtelenül jó. Amikor majd azt a részét kapod, ami kevésbé, akkor mit teszel? Egy kapcsolatból kiszállni csak akkor könnyű, ha mindkét fél tapasztalt. A te helyzeted meglehetősen egyoldalú, ezért kiszállni csak ő tudhat könnyen. Egy idő után.

2015. aug. 16. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzés: utóbbi alatt a kalandot értettem.
2015. aug. 16. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Egy lányról című filmet és okulj belőle! Nem lepődnék meg, ha lenne melletted egy eljegyzett barátnője. Ultragáz, hogy el vagy ájulva egy kocsitól meg pár zabálástól. :)
2015. aug. 16. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az van amit a többiek írnak. 29 évesen azért biztos,hogy nem esküvőt meg jövőt tervez egy 16 évessel. Friss finom khhh-öd van és ez bejön neki, mert neked még nem kell sokat nyújtania, a ti korosztályotok elalél egy ilyentől viszont a korban hozzáillőknél meg kevés... Ez van!
2015. aug. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!