Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy kaland, vagy komoly?
Összejöttem egy 29 éves férfival. Nagyon kedves velem mindig. Autóval elvisz moziba, vacsorázni. Mindig ilyen férfira vágytam. Szerintetek lehet ennek komolyabb folytatása, vagy csak kaland vagyok?
16 L
Nagy valószínűséggel az utóbbi. Kis tapasztalattal könnyű látni, ha az ember imponál valakinek. És az emberek többsége ezt ki is használja.
Te nem ilyen férfira vágytál, hanem a nők biztonságra, stabilitásra vágynak nem véletlenül, és most azt hiszed, ez a biztonság. A biztonság nem ezekből az elemekből áll össze. A te szemszögedből inkább villogásnak nevezném. Hiszen olyant kapsz, amit a te korodban kevesen. Ez most kétségtelenül jó. Amikor majd azt a részét kapod, ami kevésbé, akkor mit teszel? Egy kapcsolatból kiszállni csak akkor könnyű, ha mindkét fél tapasztalt. A te helyzeted meglehetősen egyoldalú, ezért kiszállni csak ő tudhat könnyen. Egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!