Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexandrabetty kérdése:
Mennyi esélyem van arra hogy belém szeressen?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok nem rég lett vége az 1 és fél éves kapcsolatomnak ami nagyon megviselt mert nagyon szerettem a barátom, úgy éreztem hogy többet biztos nem leszek másba szerelmes amíg a baratnőm elvitt egy buliba és nagyon jól ismerte a Dj-t, volt egy "kicsi" bennem és kértem a baratnőm hogy mutasson be neki persze a baratnőm előre szólt hogy ne éljem bele magam mert ő mindig más lánnyal van. Szóval odamentünk hozzá össze ismerkedtünk és a végén lefeküdtünk...életem első kalandja volt csak az van hogy én beleszeretettem... Azóta se beszélgettünk,egyszer megkérdezte a baratnőmtől hogy hogy vagyok de csak ennyi. 1 hèt múlva újra elmegyek egy bulira ahol ő fogja újra a zenét csinálni. Azt szeretném kérdezni hogy van-e esélyem nála? Most amikor újra találkozni fogunk adjam tudtára hogy szerelmes vagyok belé?2015. aug. 20. 01:45
1/3 anonim válasza:
Tudatára hozhatod, de nem jósolok sok jövőt...egy voltál a sok közül. Szerinted mit csinál egy dj egy jó buli után? Lehet, hogy kegyetlen és sajnálom, de így gondolom.
2/3 anonim válasza:
#1 kegyetlen? na akkor ezt figyeld.
Szerencsés az exed hogy megszabadúlt egy ilyen embertől mint te!!!!
KALAND???? Mocskos fajta nők kalandoznak.. Mi az hogy első éjszaka megfektet? És komoly kapcsolatot szeretnél mert beleszerettél?? Ha ez a DJ meg is tudna változni egy lányért lehet hogy pont te lettél volna az! Csak tudod mi fiúk akit első éjszaka megkapunk, abba soha de sohaaaa nem tudunk már szerelmesek lenni:)))))))))))) mert nem kell ilyen hosszú kapcsolatra!
3/3 A kérdező kommentje:
Igazat adok neked utolsó.. :(
2015. aug. 20. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!