Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem arra, hogy belém szeressen, és hogy újra együtt járjon velem?

Figyelt kérdés

3 és fél hónap után szakított velem a barátom, ami nagyon megvisel lelkileg:'( Ő egy évvel idősebb nálam, egy suliba jártunk, sokáig észre se vettük egymást...Azonban, amikor már végzős volt, hirtelen elkezdett velem barátkozni velem a semmiből, én pedig csendben beleszerettem...A suliban szinte mindennap találkoztunk, aminek természetesen örültem:) az érettségije után már csak egyszer találkoztunk, nyáron, de én még annak az egy alkalomnak is kimondhatatlanul örültem:) Néhány nappal később írt nekem sms-t, amiben azt mondta, hogy tetszek neki, és szeretne járni velem! Kimondhatatlanul boldog voltam, hiszen ez volt a legnagyobb álmom! Boldogan mondtam neki "igen"-t.

Mivel ő másik városkában él, ezért az első hónapban hetente kétszer találkoztunk, majd miután elkezdte az egyetemet Szegeden, havonta csak egyszer találkoztunk (csak egyszer jön haza havonta), és csak chat-en bírtunk beszélgetni...2 és fél hónapig minden rendben volt, de azután már flegmán beszélt velem (chat-en), amit eleinte csak a sulinak tulajdonítottam. Azonban, amikor a 3 hónapos fordulónk volt, ő nem jött el hozzám, hanem sms-ben azt mondta, hogy bizonytalan, és gondolkoznia kell, többek között a kapcsolatunkon...és végül elárulta azt, ami borzasztó fáj: nem szerelmes belém:'( azt mondta, hogy ő adott időt magának, hogy megszeressen, de nem sikerült. Én meg hiába mondtam neki, hogy ez csak azért van, mert ritkábban találkozunk, ő hajthatatlan maradt:( az utóbbi 3 hét pedig maga volt a pokol, mert nagyon bántott az, hogy flegmán beszélgetett velem:'(

Mondjátok már meg, hogyha eddig se szeretett, akkor miért írt nekem 2 és fél hónapig szerelmesen? Ha tudta, hogy nem szeret, akkor miért akart velem járni? vagy miért nem szakított velem az elején?

Már hetek óta kétségbe vagyok esve:'( mondtam neki, hogy maradjunk legalább barátok (mert akkor könnyebb lenne megszerettetnem magam), de ő nem igazán hajlik rá:'( Azt azonban tudja, hogy én is a szegedi egyetemre akarok jelentkezni/bejutni, és abba a kollégiumba szeretnék bekerülni, ahol ő van...Teljesen egyedül van, hiába szerzett ott barátokat, a régi barátait azok nem pótolhatják! És azt, hogy egyedül van, nem veszi észre, vagy nem tudom. Azt még elárulta nekem korábban, hogy nemcsak a kapcsolatunk miatt zavarodott össze, hanem a családja, barátai, suli, stb miatt. Vajon mi lehet neki a baja? Mert ő már azt is mondta, hogy nem tudja, hogy kicsoda...Elkeserít a viselkedése, és az a legrosszabb, hogy nem lehettem/lehetek ott mellette...:'(

Szerintetek van még esélyem rá, hogy az egyetemen vagy a kollégiumban találkozzunk, hogy belém szeressen, és hogy újra együtt legyünk? Őrülten szeretem, és mindent megtennék azért, hogy szerelmes legyen belém, és hogy kapjak tőle esélyt arra, hogy szebbé tegyem a kapcsolatunkat!! Amióta megingott köztünk a kapcsolat, azóta nemcsak bánatos vagyok, hanem még az étvágyam is elment:'( szeretnék még vele találkozni és beszélgetni, hogy ne veszítsem el a reményt:'(

u.i: tudom, hogy sokat írtam, de csak azért írtam ennyit, hogy jobban átlátható legyen számotokra...

2009. nov. 22. 14:32
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek, amiért kétszer írtam a harmadik sorban azt, hogy "velem" $$ ezt teszi a kétségbeesés és az idegesség...:(
2009. nov. 22. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény fiú:( Figyelj, tudom, hogy nagyon fájó, de azt kell tanácsolnom, hogy felejtsd el! A havi egyszeri találkozás, az nem kapcsolat! Így nem lehet kapcsolatot fenntartani, még ha mindketten akarnátok sem nagyon. Próbálj meg másra koncentrálni: barátok, suli, hobbi. Járj el szórakozni! Meglátod, egyszer csak azon kapod magad, hogy már több órája nem jutott eszedbe. És a legfontosabb, hogy minden kapcsolatot szakíts meg vele: se telefonon, se neten ne beszéljetek, mert csak a saját dolgodat nehezíted meg. Tudom, mennyire fájó, főleg, ha első szerelem, de hidd el túl lehet élni (tapasztalatból írom) Sok-sok kitartást és erőt kívánok neked!
2009. nov. 22. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:

ha egy helyre fogtok járni még könnyen újra összejöhettek, addig viszont szerintem pihentesd a dolgot.

szerelmi bánat miatti étvágytalanságot tapasztaltam már, elég durva, de majd túlleszel rajta. amíg távol vagytok viszont nem nagyon lehet szerintem elérni hogy megszeressen, hiszen alig találkoztok. majd ha többet lehettek együtt...

2009. nov. 22. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ez egy szomorú történet:(

ha nagyon kell neked ez a fiú, akkor próbálj meg érte küzdeni. Annyit tudok tanácsolni, hogy egyelőre hagyd őt békén, de biztosítsd róla, hogy számíthat rád barátként és szeretnéd, ha találkoznátok, mert mint embert nem akarod elveszíteni. Ha együtt vagytok, ne beszélj arról, hogy szerelmes vagy és ő miért nem, ezzel csak elüldözöd. Legyél vele nagyon kedves, szellemes és vicces. Érd el, hogy szeressen veled lenni és jól érezze magát ha együtt vagytok. Dobd be magad, legyél mindig nagyon csinos, ha találkoztok de soha ne nyomulj és ne lelkizz vele a kapcsolatotokról. Kis szerencsével rá fog jönni a fiú, hogy te az a lány vagy, akivel érdemes járni és beléd is szerethet. Még valami: ha találkoztok, semmiképp ne feküdj le vele, mert az egy hatalmas öngól. Ha lefekszel vele, akkor már nem leszel neki érdekes. sok sikert!

2009. nov. 22. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok:)

sajnos az a bajom, hogy már pár napja nem jelentkezett, nem keresett...:( tudom, hogy egyenlőre békén kell hagynom őt, de annyira nehéz kibírnom!! mindennap arra várok és imádkozok, hogy újra szóba álljon velem:'( szerintetek hogyan érjem el, hogy újra beszélgessen velem? én kezdeményezzek, vagy arra várjak, hogy ő írjon nekem?

2009. nov. 28. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Fú hát tudod nem lennék most a helyedben,de voltam má így én is!Most egyenlőre neked a "legjobb gyógyszer" az idő,mert bizony most le akar rázni szerintem,de idő kérdése és ő fog keresni! Velem mindíg ez volt,de főleg a gimis szerelemnél azthittem belehalok,de elmúlik és mikor rájössz,hogy nem érdemelt meg akkor már te utasítod el a közeledését! Ktartás mert most rossz,de nem maradez mindíg így!Tudom könnyű mondani...
2009. nov. 28. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom tényleg:( ez eszembe juttatja az én történetemet. Nálunk is a távolság volt,ami szétválasztott..előtte nagyon jó barátok voltunk,ám amikor szakított velem,nem akart beszélgetni,és azóta is csak elvétve,igazából pest változtatta meg,flegma lett és bunkó és meglepő módon nem csak velem,hanem a gyerekkori barátaival is.Nyáron együtt buliztunk jófej volt,és egy estére valóra vált amiről álmodoztam,megcsókolt,de tudtam,hogy a távolság miatt semmi sem lehetséges(ő pesten tanul).Súlyfogyás...én akkor mikor szakítottunk 58kg-ről lefogytam 51re.Azóta sem tudtam visszaszedni,ezzel vigyázz rájössz majd h egy ilyen miatt nem érdemes,hogy anorexiásra fogyj le.Tudom sablonszöveg,de nem ér annyit tapasztalatból mondom!Először fájt...mostmár közömbös,és eltelt egy év...az idő mindent megold!sok szerencsét!!!
2009. nov. 29. 00:59
 8/9 anonim válasza:
Szerintem van esély, ha ugyan abba a suliba fogtok járni...de nem biztos, h az neked jó lenne, ha újra összejönnétek. Mármint, ha ő tényleg járni szeretne veled, az jó, de lehet , h csak "arra" kellenél neki. Főleg, ha eddig még nem feküdtetek le...hiszen a testi vonzódás megmarad. Én jártam egy fiúval, igaz csak 1 hónapot, nem feküdtünk le,(többek között sztem ezért is) szakítottunk...én hónapokig ki voltam, nem ettem nem tanultam csak sírtam kb a szobámba...és folyton abba reménykedtem, h egyszer még úgy is összejövünk, és majd megismer és belémszeret blabla...szerencsére jött a nyári szünet és nem találkoztunk, kicsit jobban lettem, elfelejteni nem felejtettem el..aztán kezdődött a suli, egyszer nagyon aranyos, kedves volt, bókolgatott meg minden, egyszer meg le se szart...aztán úgy hozta a sors, h megint egymásba gabajodtunk, csókolóztunk, előadta a szent szövegét,én meg már majdnem hittem neki...de semmit se változott, 2 napig tartott a kedvessége, mivel gondolom csak azt akarta felmérni, h ugyan lefekszek e már vele....szóval erre nagyon vigyázz, mert ha látja rajtad, h oda vagy érte, simán lehet, h bepróbálkozik, csak h megfektessen....és sose feküdj le vele csak azértm mert úgy talán megtarthatod. De én drukkolok nektek, remélem minden rendben lesz, addig is ne szomorkodj, tereld el a gondolataid:)
2009. nov. 29. 08:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok, és hogy vigasztalni próbáltatok:)nagyon jól esik:)

5. válaszadó, az első 3-4 napban én is tapasztaltam némi fogyást...teljesen elment az étvágyam, nagyon keveset ettem (még a kedvenc ételeimet se ettem meg), és anyám szinte úgy erőltette belém a kaját...Hála istennek, most már visszatért valamennyire az étvágyam:)

Ami a szexet illeti: ő nem az a tipikus rosszfiú, hanem hogy is mondjam...félénk, szende...külsőre is, meg viselkedés alapján is. Szóval nem az a fajta, aki minden csajjal csak a szex végett jönne össze:) és ez talán némi pozitívum:)

2009. nov. 29. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!