Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért marad együtt egy olyan férfival, aki megveri Őt és a nő még szereti is a férfit? Nekem is ilyennek kell lennem, hogy egy nő szeressen?
Figyelt kérdés
Félelemből ok, de hallottam egy másikat is, "mert szeretem". Mit hisznek az ilyen nők?2009. nov. 24. 15:50
1/11 anonim válasza:
Ez a félelemből ez nem igaz. Eleve ilyenekkel jönnek össze. És nem velem aki nyugodt szinte már lányos.
2/11 anonim válasza:
Az ilyen nők úgy hülyék ahogy vannak. Egy normális nő nem tűri ha bántalmazzák!
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van Én is rendes, kedves, unalmas srác vagyok, ezért Én sem kellenek egy nőnek sem.
De gondolom, azt hiszik ezek a nők, hogy "majd megjavulnak ezek a férfiak".
2009. nov. 24. 15:53
4/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez a: Kell a jó? Nem! Kell a rossz? Kell hát! dillemma ?
2009. nov. 24. 15:54
5/11 anonim válasza:
szerintem senki se tehet arról ki/mi vonzza... ez van.. olyat kell keresni, aki érted van oda, nem azokért kell siránkozni akik Téged nem preferálnak, érted?
6/11 anonim válasza:
Ha egyszer is rám emelné a kezét a barátom, biztos, hogy nem maradnék vele!! Nem tudom elképzelni, hogy van olyan nő, aki ezek után a férfi mellett maradna.
7/11 anonim válasza:
Vannak olyan nők,akik az ilyen típusú férfiakhoz vonzódnak.Ha pedig bántalmazza őket a szeretett férfi,akkor sem képesek lépni,mert hiába ábrándulnak ki belőle,a szerelem megmarad részükről.Ők a naiv emberek.Sajnos ezen nem lehet változtatni,naiv és önálltató emberek mindig is lesznek.
10/11 anonim válasza:
Én nem élnék együtt egy ilyen szeméttel egy percig sem! egy normális nő nem választ ilyet!
Aki meg ilyennel van együtt, az egy pszichológiai eset, vagyis lelki sérült nő:
-ilyen pasimintán nőtt fel
-alacsonyabb rendűnek érzi magát
-kisebbségi komplexussal küzd
-naív, buta, de nagyon
-önértékelési problémák
-mazochista, perverz
egy értelmes, lelkileg erős és egészséges kiegyensúlyozott nő normális férfit választ. Hidd el. A többi, aki nem, az beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!