Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem arra, hogy belém szeressen ezután? Vagy őt sosem fogja elfelejteni?
Ne legyél türelmetlen.
Ha bizonytalan vagy, annál nincs roszabb. Sem magadnak, sem másnak(neki) nem teszel jó így. Vagy elhiszed, hogy téged akar szeretni, vagy nem hiszed el, és nem találkozol vele. A döntés a kezedben. Konkrétan: van rá esélyed, hogy megszeressen, de akkor ne így állj hozzá, hogy mintha versenyezned kellene a múltbélivel, hanem hitesd el vele, hogy kell neked.
Ha 2 év után is arra a csajra gondol, akkor szerintem nincs sok értelme együtt lennetek. Én is sokkal szerelmesebb voltam egy lányba annó mint a későbbi barátnőmbe,de amint összejöttem a barátnőmmel az előző lányt már el is felejtettem. Ezzel csak azt akarom mondani ha igazán szeretne nem áradozna neked még 2 év után is az excsajáról.. Ha neked jó hogy csak a szex miatt vagytok együtt akkor folytasd a kapcsolatot, ha igazi kapcsolatra vágysz akkor szakíts vele még mielőtt jobban beleszeretnél...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!