Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem h megint szeressen?
azóta szoktatok beszélni?
meg mikor történt a szakítás?
szerintem még várjál egy ideig,had gondolja végig a dolgokat,tudom hogy nehéz de 1-2hét múlva keresd újra,ha haveri szinten lesztek nincs sok esélyed,ne akarj a barátja lenni,de tartsd vele a kapcsolatot
én is így vagyok vele,azóta megbeszéltük hogy annyira szeret mint a legjobb barátját,de nem úgy mint egy barátot,részegen megcsókolt és elmondta hogy mennyire sajnálja hogy vége lett,józanul közölte hogy ha máskor beszélünk amikor részeg ugyanúgy ezt fogja mondani,azóta megint sokat dumálunk és elgondolkozott azon hogy lehet hogy újra kéne-e kezdeni de még csak gondolkodás szinten van,amikor rákérdeztem azt mondat hogy ha a szakítás után zaklattam" volna és ráakaszkodom akkor nem jutottunk volna ilyen szintre mert az miatt lenézett volna,szóval csak várj és bármi lehet belőle:)
megbeszélné veled a dolgot, ha tudná...
ezek szerint nem tudta.
hagyd békén, keress mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!