Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja összejöttem egy különleges fiúval. Imádok vele beszélgetni, vagy csak csendben sétálgatni, de valamiért mégis nagyon hidegnek érzem őt. Van esélyem arra hogy szeressen?
Nem nagyon csókolózunk, és igencsak kimaradnak a simogatások, vagy elmélyültebb egymásra pillantások. Nem vagyok egyébként egy romantikus alkat, de ez az egész olyan merev, és robotszerű, így tudnám leírni. Ha csinosabban öltözöm fel, vagy bevetek némi erotikus alűrt az is teljesen hidegen hagyja (még nem feküdtünk le, de nem is nagyona kartam kezdeményezni), pedig mástéren meg annyira tele van szenvedéllyel a mindennapok iránt hogy az fantasztikus. A dolog másik oldala, hogy az ismerőseim akik bemutattak minket egymásnak óva intettek tőle. Állítólag nagyon elszédíti a csajokat egy éjszakára, aztán kegyetlenül koppintja őket. Szóval semmi pozitív híre nem volt, velem mégis ennek a totál ellentétje már kétségbeejtően. Magamban keressem a hibát, vagy tényleg vannak ilyen érinthetetlen fiúk?
23/L
Ha magától nem simogat, akkor csináld te :)
Előbb-utóbb biztosan viszonozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!