Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, kb. mennyi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, kb. mennyi az ideális szám, akikkel lefeküdt a lány 20 éves koráig?

Figyelt kérdés
Én eddig 3 pasival voltam együtt, de már volt, aki emiatt ler.bancozott... Én nem tartom soknak egyáltalán, főleg, hogy olyanokat is hallok, akik hetente több sráccal is összefekszenek... Vagy az a legjobb, ha még szűz?
2015. júl. 16. 16:34
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
A lányok is így vannak ezzel :D Én is ilyen vagyok, és még sok barátnőm, hogy nem jönnénk össze olyan pasival, aki össze-vissza kefél...:D
2015. júl. 17. 18:47
 42/46 anonim ***** válasza:

40#

Azért nem mindegy, ha egy lány 20 éves koráig már 4 fiúval volt, hogy miért volt velük. Ha ezek komoly kapcsolatok voltak, akkor nincs gond. Nem tudni soha elsőre, hogy mit miért csinál a másik.

19 vagyok, de számomra egy volt és csak egy fiú fog létezni, nem azért mondom, de ennek ellenére vannak nők, akik több férfival voltak (nem egy éjszakásba, hanem komolyabb kapcsolatban) és ugyanolyan kiváló feleségek lennének.

2015. júl. 19. 18:25
 43/46 anonim ***** válasza:

Utolsó..

Legyen igazad.. 19 évesen én is így hittem..:( aztán nem ezt dobta a gép..pedig szerette, volna..-- bár az más kerdés, hogy nagyon nem bánom... Nekem a férjem lett a 5. ..mind az 5 nek oka volt.. 18 évesen volt az első és akkor azt hittem utolsó aztan volt benne hosszabb rövidebb kapcsolat is..

Tehát a lenyeg, hogy remélem neekd nem kell megtapasztalnod a boldogsaghoz azt amit nekem kellett

28/ n

2015. júl. 19. 19:59
 44/46 anonim ***** válasza:

43#

Nem tudom min mentél át, de hiszem, hogy én házasság előtt már nem váltok partnert.

A mi kapcsolatunk már most más mint a többi.

2015. júl. 19. 20:44
 45/46 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt nem tudhatod előre...:(
2015. júl. 19. 21:00
 46/46 plasztik@ä ***** válasza:
0%

ha van barátja és szereti akkor 1

ha férje van (és nem csalta meg) akkor is 1

ha qurva akkor 100

2015. júl. 19. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!