Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kb. mennyi az ideális szám, akikkel lefeküdt a lány 20 éves koráig?
"főleg, hogy olyanokat is hallok, akik hetente több sráccal is összefekszenek" - Ne a tényleges k.rvákhoz hasonlítsd a helyzetedet, mert úgymond a legaljánál fentebb lenni nem nagy kihívás :D
Amúgy szerintem a 3 még belefér. Meg persze ez attól is függ, hogy tényleges érzelmi alapon feküdtél le velük vagy csak brahiból (ha mind a 3 az előző heti bulin volt, akkor az már para :D).
21/f
"Azoknak tapasztalata se sok van..."
Értelmes embernek nincs szüksége tapasztalatra (tettileg nincs, de agyilag tisztában kell hogy legyen a dolgokkal), mert a másik iránti vágy és a szerelem erejével tudni fogja mit kell csinálni.
19 vagyok, egy barátom volt van lesz, ő is én is szűz voltam, szerintem itt tapasztalatnak nem volt helye, ketten kitapasztaltunk mindent.
Korrekt.
Amúgy imponáló ha kevés fiúval volt az adott lány, hiszen lehet, hogy tapasztalatlan, de ebből látszik, hogy nem minden jött-mentnek adja oda magát testileg is. Ezért különlegesnek érezheti magát a srác.
21/f
Ha egy olyan emberrel szeretkezik az ember, akit tényleges szeret, akkor nem feszeng. Engem sokkal jobban zavarna, ha a csajomon már a fél város átment.
De ezt neked kell eldönteni. Ha neked jól esik a "változatos" szexuális élet, cserébe azért, hogy a nagy őt ki tudd elégíteni teljes mértékben rögtön az első összebújás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!