Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kb. mennyi az ideális szám, akikkel lefeküdt a lány 20 éves koráig?
Nincs ilyen szam...
Neekm 21 eves koromig 6 emberrel volt olyan kapcsolatom... Ekkor jöttem össze a ferjemmel.. Nem zavarta.. Neki a 2. Vagyok
Nem ezalapjan iteljuk meg egymast.. Semmivel sem tobb sem kevesebb az ember a szamok miatt
Kiveve aki tenyleg hetente valtogatta
Nalam a nulla lenne a legidealisabb.
Szivesebben veszitenem el a szuzessegem egy szinten szuz lannyal.
De a harom sem sok kerdezo. Tapasztaltabb lanynal csak annyit kernek, hogy legyen velem turelmes. Foleg az elso par egyuttletnel.
"Ha egy olyan emberrel szeretkezik az ember, akit tényleges szeret, akkor nem feszeng. Engem sokkal jobban zavarna, ha a csajomon már a fél város átment. "
Így van.
24#
Nem az, de sok férfit elrettent, hogy csak úgy lefekszel egy barátoddal, tök mindegy mióta ismered. De nekem nem gáz, csak én nem tudnék lefeküdni baráttal, idegennel, csak a szerelmemmel.
"És szerintem ez álszentség: neked nem számít, ha a párod erkölcsileg romlott úgymond."
Te 1815-ben élsz vagy 2015-ben, hogy erkölcsileg romlottnak gondolod azt, aki 0-nál több emberrel létesített szexuális kapcsolatot az életében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!