Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kb. mennyi az ideális szám, akikkel lefeküdt a lány 20 éves koráig?
Remélem a sok szentéletű itt kommentelő férfi figyelembe veszi, hogy a nők részéről is reális akkor visszafele ugyanez az elvárás. Ti sem voltatok még nővel, vagy maximum 1-el, nem akartok mindenkit megfektetni a szombati bulin, szóval ugyanolyan szűzies, visszafogott magatartást tudtok tanúsítani a jövendőbeli érintetlen barátnőtök felé, mint ő felétek. De persze feszengenetek nem szabad az első alkalommal, kiválóan kell teljesíteni!
Vagy netán álszentek vagyok?
" lány legyen bomba az ágyban meg szexistennő, de hát egy szűz lány minden lesz, csak az nem."
És? kit érdekel? Szex az tanulható, max a felek képtelenek tanulni.
#13 Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam. Nem azt, hogy tilos, meg hogy nem szabad feszengeni. Hanem csak simán felesleges, ha szereted az illetőt, ergo ez nem érv ebben a témában.
És parancsolj, itt vagyok én. Szoktam járni szórakozni, egyetemre járok, dúlnak a hormonok stb mégsem célom egy buliból adódóan lefektetni egy csajt, csak azért mert én férfi vagyok. Felesleges arról beszélni, hogy "ti", meg hogy "mi", ez már általánosítás. Minden ember más, én meg leírtam, hogy számomra mi egy ideális partner hosszú távon. Ha te nem esel bele ebbe a kategóriába, akkor se baj, nem kell besértődni ezen, én se fogok. Ha neked jól esik az egy éjszakás kaland, akkor egészségedre.
18: ha nem inged, ne vedd magadra.
Általánosítani felesleges, de az első oldalon pl. minden komment általánosító körülbelül. Azt ugye szabad, mert ott a nőkről megy a téma, nem a férfiakról...
A helyzet az, hogy sokan elvárják, hogy a leendő barátnőjük szűz legyen, de ezzel szemben az nem baj, ha ők már ki tudja hány nővel voltak együtt.
Ha engem kérdezel, annyi az ideális szám, amennyi! Semmi közöm hozzá, hogy ki hánnyal, hogyan és miért, mennyit szexelt életében előttem.
#20 Az első oldalon a válaszok fele az enyém. Kérlek idézz, miben általánosítottam, ami számodra sértő volt.
És szerintem ez álszentség: neked nem számít, ha a párod erkölcsileg romlott úgymond. Ha csaj nekem azt mondja, hogy lefeküdt 70 sráccal önszántából, akkor őt már nem tudom komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!