Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-fiúk, kit neveznétek igaz szerelemnek, kire vártok az életben?
Figyelt kérdés
Miért is nem jó a "választék"?
Milyen tulajdonsággal rendelkezzen, akit tudnátok szeretni?
2014. dec. 18. 23:53
1/12 anonim válasza:
nem hiszek tündérmesékben (viccen kívül)
2/12 anonim válasza:
mert nekem olyan kell amilyen én vagyok 100% ban :)
4/12 anonim válasza:
[link] Én rá várok. Szerintem hiába. :(
6/12 A kérdező kommentje:
Mik ezek a negatív hullámok? :/
2014. dec. 19. 00:07
8/12 anonim válasza:
Külsõre meg kell felejen, ez mondjuk minden 20.-30. csaj. De a belsõt sokkal nehezebb megtalálni, azt a személyiségwt aki mellett onmagam lehetek. Es az a baj h ez a kulsobol nem mindog jon le egyertelmuen. + egy csomo idot kell elpazarolni ismerkedessel
9/12 anonim válasza:
1, Nem hiszem, hogy létezne ilyen, másrészt;
2, mivel volt egy lehetőségem, amit elba¤tam, így már nem várok senkire...
10/12 anonim válasza:
Nincs igaz szerelem, de még a szerelem is csak egy túlértékelt dolog, pár év múlva Te is rá jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!