Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem tudom az okát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem tudom az okát, hogy miért nem sikerül barátnőt szereznem/találnom. Na ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok válaszát várom, de persze a srácokat is meghallgatom.

18 éves srác vagyok, és soha nem volt még kapcsolatom, vagyis volt, általánosban, de az nem igazán nevezhető kapcsolatnak. Ebből fakadóan tapasztalatom sincs.

Külsőt tekintve sincs baj velem, 187 centi vagyok, normális, kicsit sportos testalkattal, nem vagyok hájas, nem vagyok ropi. Az arcom is rendben van, átlagos. Sok lánybarátomnak kikértem az őszinte véleményét, a legkritikusabbaknak is, a nagytöbbségük azt mondta, hogy külsőre 10-ből 6 vagyok, volt olyan, aki 7-et mondott, de én is úgy gondolom, hogy inkább 6. Nem szeretem ugyan a pontozósdit, mert szubjektív ez a külső dolog, de tisztában szeretnék lenni magammal.

Belső tulajdonságaimat illetően, nem vagyok antiszoc, nem is félek a lányoktól, de nem is vagyok különösen bátor, rámenős. Szeretek eljárogatni itthonról, de ugyanúgy szeretek néha nyugiban itthon lenni. Egy csomó dolog érdekel, egy olyan sportot űzök egyesületben, amit imádok. És a legfontosabb: tisztában vagyok magammal. Tudom, hogy hogy nézek ki, hogy milyen vagyok, ismerem magam. Ismerem a sok apró hibámat, és ismerem az erényeimet is. Néha megválogatom a szavaimat, néha közönséges vagyok. Néha nagyszájú vagyok, viszont mindenkin segítek, és akit szeretek mindig számíthat rám. Nem vagyok beképzelt, de nem tartom magam nullának. Egy átlagos, normális srác vagyok.

Ha találnék egy lányt (vagy inkább találkoznék egy lánnyal), akin azt érzem, hogy vonzódik hozzám, és én is hozzá, szóval érezném hogy kettőnk között lehet valami, habozás nélkül elkezdenék neki udvarolni.

De nincs senki ilyen, csak lánybarátok sokasága, meg lányhaverok, meg olyan lányok, akikkel nem akarunk semmit egymástól. Nem találok senkit, akivel kapcsolatom lehetne. Nem ismerkedtem még meg senkivel úgy, hogy láttuk egymás szemében, hogy igenis tetszünk egymásnak.

Nem szeretnék általánosítani, de sajnos a lányoknak van egy (igen nagy) része, aki beképzelt, felszínes, számító, játszadozó. De tudom, hogy vannak normális lányok, nem is kevés! :)

Az elvárásom nem nagy egy lány felé sem. Külsőre nekem bejönnek az átlagos, szerényebb kinézetű lányok, nekem az a legfontosabb, hogy szeressen, kedves legyen, ne verjen át, és azért nagyon buta se legyen.

Mit csinálok rosszul?

18f

Most nem olvasom vissza, de ha van helyesírási/gépelési hiba, akkor bocsi

2015. júl. 5. 19:40
 1/1 anonim válasza:

Szerintem nincs azzal probléma, hogy még nem találtál senki olyat a környezetedben, aki érdekelne. Nekem van olyan ismerősöm, aki 21 éves korában találta élete első barátnőjét. Ha kikerülsz abból a közegből, amiben most vagy (továbbtanulás, munka, nyaralás, vagy bármi által), elég nagy rá az esély, hogy találkozol az ,,igazival". A szavaiddal élve, az ,,átlagos" és ,,normális" srácoknak nem nehéz barátnőt fogni. :)

19/L

2015. júl. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!