Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nem sikerült barátnőt szereznem és ez nagyon frusztrál,25 éves vagyok és úgy érzem iszonyat gyorsan telik az idő, más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
22 voltam, amikor szakítottam az utolsó barátnőmmel, azóta még csak egy csókot sem sikerült összehoznom, mondjuk randim sem volt túl sok, maximum 2-3. Egyszerűen úgy érzem megint eltelt egy év és semmi érdekes nem történt, mennek az unalmas hétköznapok, lányokkal meg nem találkozom... a legjobb barátaimnak meg van barátnője. A lényeg volt már valaki így? Hogyan tudott kimászni a gödörből?2014. szept. 10. 16:19
2/16 anonim válasza:
Azt nem írtad, próbálkozol legalább? Ha igen, hol és mennyit teszel érte?
3/16 A kérdező kommentje:
Én sem törtem össze, csak szeretnék végre egy barátnőt. Szex, társaság, esztétikum, sok minden miatt jó lenne!
2014. szept. 10. 16:22
4/16 A kérdező kommentje:
Igazából szórakozóhelyekre nem járok, soha nem is jártam, nem az én világom, de koncerteken meg fesztiválokon próbálkoztam, sőt a baráti társaságom gyakran szervez házibulikat és jönnek újabb és újabb lányok, de valahogy, akikén bepróbálkoztam, azoknak én nem jöttem be, akiknek meg én bejöttem ( még ha adtam is esélyt ) végül nekem nem jöttek be.
2014. szept. 10. 16:24
5/16 anonim válasza:
Szökj hozzá. Ha jóképű lennél az utcán is odamennenek hozzád.
6/16 A kérdező kommentje:
Lehet, bár inkább gyerekes vonásai vannak az arcomnak, de nem mondanám magamat kifejezetten rondának...
2014. szept. 10. 16:28
7/16 anonim válasza:
Igen, elég rossz érzés, hogy az elvileg "legszebb éveim" totálisan örömtelenül és eseménytelenül telnek el, miközben körülöttem mindenkivel megtörténnek azok a dolgok, amikre én is vágynék.
8/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem eseménytelen az életem, főleg a nyaraim azok, amik eseménnyel teliek, utazgattam ezen a nyáron is, inkább ez a csajozási része "eseménytelen".
2014. szept. 10. 16:53
9/16 anonim válasza:
Neked legalább nem eseménytelen az életed. És már elmondhatod,hogy volt barátnőd. Nekem még egy sem volt és gyanítom,hogy nem is lesz sajnos. De a kérdésedre válaszolva,igen én is úgy érzem,hogy iszonyat gyorsan telik az idő. 20/F
10/16 anonim válasza:
Van valami hobbid? Ha igen, akkor annak kapcsán ismerkedhetnél hozzád illő lányokkal. Mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!