Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van a mai világban normális 14-16 éves barátnőt szereznem?

Figyelt kérdés
Nekem eddig elég rossz tapasztalataim voltak a lányokkal, nem is vagyok valami nagy csajozógép, az igaz szerelmet keresem és számomra fontoabb a jellem, mint a külső egy lányban, mégis nehéz olyan lányt találni, akibe bele tudnék szeretni.
2012. nov. 2. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??
2012. nov. 2. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne keresd görcsösen. A szerelem majd rád talál magától. ;)
2012. nov. 2. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezen lányok többsége a háttérben van, nehéz őket sézre venni.:)
2012. nov. 2. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen lány van. Csak ebből is van rossz indulatú. Tényleg a háttérben vannak, de abból is van a normális és aranyos, meg van aki ha összejött egy normális lány egy fiúval ler*bancozza.
2012. nov. 2. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
ezt én is szeretném tudni fordított esetben.. nehéz srácot is találni, mert sokaknak csak a ribancok kellenek, meg a gazdagok stb..:/
2012. nov. 2. 19:31
 6/7 Emberek ***** válasza:
szerintem viszonylag sok esélyed van megtalálni, akit keresel már egy ideje. én így jártam :D.. csak kitartónak kell lenni, és egy idő után megtérül a belefektetett munka (ha megtaláltad). a lényeg, hogy ne add fel már most, mert soha az életben nem lesz senkid ha pesszimista vagy!
2012. nov. 3. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit akarsz még az élettől tizenévesen ? xDD

Nyugi tesó lessz még erre időd,ne kötelezd le magad 1 csaj mellett,ezt majd 30 évesen kell megtenned,addig buli,pia,haverek és élvezd az életed,mert már nem sokáig lessz rá lehetőséged.

2014. szept. 28. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!