Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mégis hogy lehetne barátnőt szereznem? Tényleg ennyire nem vagyok vonzó a lányok szemében, ennyire ronda vagyok?
A FB-n mindenkinem nagy a pofája. Kicsit magukba kellene nézniük.
Ne foglalkozz a kritikákkal, kritizálod Te saját magad is eleget.
Menj fel társkeresőre, vagy egy csomó.
Képet kirakod, levelezgetsz, csak horogra akad valami jóféle nőstény :)
hát mondanám, hogy tegyél meg mindent valakiért, de lehet hogy valakinek pont az jön be ha elérhetetlennek mutatod magad.. ezt tapasztald ki valahogy..
és legyél kedves. :)
nekem jött már be több nem túl jó pasi is, mert nagyon megtaláltuk a közös hangot, kedvesek voltak stb.. :)
Mindenféle társkeresőn fent vagyok már legalább 4 éve, de ott még annyi választ sem kapok, mint fb-n. Alap feltétel a lányoknál, hogy magas legyen a pasi, na én nagyon alacsony vagyok, még 170cm-t sem érem el. Akkor élőben is megkaptam már egy lánytól, hogy ronda vagyok, azóta sem szólítgatom lányokat, inkább neten égek, ne lássa mindenki a városban, nagyon fájó volt és kínos, el is vette a kedvem az egész élő ismerkedéstől. Nem ő volt az első lány, aki élőben úgy nézett rám, mint egy undormányra, de ő volt az utolsó, akinek hagytam, hogy megtegye, mert azóta sem foglalkozom élőben lányoknál való kezdeményezéssel, ronda vagyok és feleslegese is kezdeményeznem, mert többség a van barátom vagy foglalt vagyok szöveggel elküld a p|csáb@.
Neten amíg nem látnak még el is vagyok velük, de már előre tartok, hogy mi lesz, ha meglátják a képemet. :(
Én szeretném hinni, hogy vannak még olyan lányok, akik adnának esélyt nekem a ritka ronda, nem vonzó arcom és testem ellenére is, de már nem tudom, hogy van-e értelme hinni ebben, egyre nehezebb évről évre és lassan 23 leszek.
Tudom, hogy nem könnyű, én sem ismerkedem könnyen, de élőben megvan az az előnye a dolognak, hogy aki ott szóbaáll veled, annak biztos bejössz, hiszen rögtön látja, milyen vagy.
És egyébként - a kézenfekvő sportoláson kívül - a személyiségedet, stílusodat is próbálhatod fejleszteni... húgom pasija cirka 158 magas, vékony (az egész srác nincs 45 kiló), és a fél várost megdugta már. Lehengerlő modorú, nagyon vicces, nagyon barátságos fickó, mindenkit levesz a lábáról, pedig ki se látszik a földből, és jóképűnek se jóképű. Jó, mondjuk ilyen fazonnak születni kell, de akkor is, fejlődni mindig lehet... a begubózás viszont biztosan egyáltalán nem jön be a csajoknak.
hát ha valaki külsőre nem szép az nagyon gáz.
én 40 é vagyok és még sosem volt barátnőm,
de ez van a csúnyákat nem éri el a szerelem
szex kapcsolatom is úgy volt ha fizetem érte
mivel ara sem keletem senkinek
a lányokat pár dolog vonzza ha jóképű vagy ill. legyen pénzed meg a jó duma sem árt
ami a legtöbb becsületes férfit nincs meg
bennem sincs
szóval nekem is ez jutót ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!