Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nem sikerült barátnőt szereznem és ez nagyon
frusztrál,25 éves vagyok és úgy érzem iszonyat gyorsan
telik az idő, más is van így ezzel?
11/16 A kérdező kommentje:
Ping-Pongozni és sétálni + mindent ami a természettel kapcsolatos, ja és hát jártam 2 évet Biológiára az egyetemen, de jelenleg informatikával foglalkozok és ez utóbbi már inkább nem hobbi.
Akkor csatlakozz valamilyen természetjáró csoporthoz, vagy járj el sportolni, keress pingpong-partnert :-) Előbb-utóbb csak összejön valami.
2014. szept. 11. 12:15
Tudod mérhetetlenül sajnálom....a magam részéről gyűlölöm amikor valaki ilyen szituációban biztatni akar, hogy "minden jó lesz" és majd csak találsz valakit. Éppen ezért nem írom ezt neked mert én utálom...honnan tudja? Vagy mindenkinek helyre szokott rázkódni az élete egy idő után? Akkor miért a sok öngyilkos? Miért van az a sok érezhetően magányos férfi/lány akár itt is ezen a honalapon és miért ordít a fájdalom sok ember arcáról?
Próbálkozz ha akarsz és szívből kívánom, hogy sikerüljön is csak nehogy beletörjön a bicskád és nehogy belerokkanj...mert bizony az élet egy k+rva nagy ki++szás minden téren és nincs igazság. Én már beletörődtem....
József Attila - Nagyon fáj.....javaslom, hogy olvasd el szerintem te érteni fogod a sok barommal ellentétben
2014. szept. 11. 13:12
14/16 A kérdező kommentje:
Ismerem a verset és az élet szerintem szép, mint mondtam, mozgalmas életem van és vannak hobbijaim is, egyedül a párválasztás termén vagyok most holtponton, de ezen is remélem túllendülök, már mióta kitettem a kérdést sokat haladtam előre! Szeretnék párt, de meg sem fordult a fejemben az öngyilkosság gondolata. Tudom, hogy az élet kbaszás, nekem van egy krónikus betegségem, könnyebb volna nélküle, jó lett volna, ha be tudom fejezni az iskolát a barátaimmal, de csak 23 évesen érettségiztem stb. stb. sorolhatnám a bajokat. Nekem csak a párválasztás jelent most gondot és mivel volt barátnőm bízom benne, hogy megint lesz. Én azért kértem segítséget, pár jó gondolatot, hogy hogyan sikerült másoknak kimászni belőle és igen kaptam segítséget, nem csak kommentben, privátban is. Mindenesetre idáig is mindenkinek mindent köszönök.
az az igazság, hogy ismerkedni kell. de lövésem nincs hogy. keress új helyeket a hobbidnak, járj nyitott szemmel.
2014. szept. 11. 19:57
Jaj istenem,menny el bulizni szedj fel egy csajt és fektesd le ennyi :DD Ha nem jön össze próbálkozz egy kutyával,hűségesebbek mint egyes csajok :DD
2014. szept. 28. 20:28
Kapcsolódó kérdések: