Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálja, nem sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálja, nem sikerült még barátnőt szereznem?

Figyelt kérdés

Előre szólok hogy aki szidni jön ide az ne is írjon.

Kezdek eléggé elszomorodni, mert még nem volt barátnőm. Más olyan könnyen talál magának, de nekem valamiért nem sikerül, nem vagyok ronda, sokan dicsérnek, hogy szép vagyok, de valamiért levegőnek néznek. Társkeresőn egyszer megismerkedtem egy csajjal, találkoztunk is, jól elbeszélgettünk, utána egy jó ideig nem érdeklődött, megkérdeztem, és azt mondta nem lenne több barátságnál, 2 napra rá már kapcsolatban volt. Holnap leszek 21 éves és úgy gondolom hogy ez már egy olyan korszak ahol gáz ha az embernek egy párkapcsolata sem volt. Mi tévő legyek?

2013. aug. 27. 02:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Élj társasági életet, formáld a stílusod.
2013. aug. 27. 02:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked kéne lépned, és addig próbálkozz, amíg valami nem jön össze. Türelem rózsát terem.
 3/10 anonim ***** válasza:

boldog szülinapot!

holnap

4/10 anonim ***** válasza:

Először is Boldog Szülinapot :)

Másodszor pedig igaza van 2#-nek, légy türelmes. Egyébként szerintem nem ciki.

26N

2013. aug. 27. 02:23
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ismerős,én javsslom a prostizás. Majdnem 22 voltam és elmtenm egy hónappal a szülinapom előtt, ajndékénak szántam és fura mód, amint elemnte egy hónapra rá már smároltam gy csajjal a buliban, azóta meg évi egy-két csajjal összejön csók vagy valami. Szóval nem reménytelen, de tény, hogy a magunkfajta jó fiúkat a lányok többsége rondának nevezi és elküldi szebb vidékre. A kevésbé szép lányoknál volt nekem is esélyem csak.
2013. aug. 27. 02:26
 6/10 anonim ***** válasza:

# 5 diszlájk, igenis vannak rendes lányok

egyszer én is láttam egyet (nem igaz, a négyes válaszoló is jófejnek tűnik)

2013. aug. 27. 02:27
 7/10 anonim ***** válasza:

6# köszönöm :)

4# voltam

2013. aug. 27. 02:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Járj nyitott szemmel. Nincs rajtad nyomás, nem vagy időhöz kötve. A legfontosabb: mertj lépni, kezdeményezni!

A többibe meg majd belejössz.

Fiú vagy és szép? Elég buz1san hangzik.

Szerintem az a baj, hogy még nincs kifejlett stílusod.

2013. aug. 27. 02:51
 9/10 A kérdező kommentje:

lehet b*zisan, hangzik, igazából nem tudok mit tenni ellene, de nem is nagyon érdekel, volt olyan aki 15-nek nézett XD

de engem igazából nem zavar, ez akkor lesz jó amikor 40 leszek

2013. aug. 27. 03:11
 10/10 anonim ***** válasza:

En 30 eves vagyok, nem iszok, nem drogozok, jo állásom van, saját lakásom, saját kocsim.... és hosszú ideje nincs barátnőm.

Amit tanácsolnék neked az az hogy ne akarj megfelelni. Ne állj be a sorba.... Igenis légy önmagad, es vedd el ami Neked jár:) Ha látsz egy jó csajt, aki tetszik, szerezd meg! Önbizalom!!

2013. aug. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!