Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem az elsö pillantásra létezik?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 19:08
2/11 anonim válasza:
Vonzódás esetleg, a szerelemhez azért több kell a külsőtől. Bár lehet létezik de ez ilyen "nem valós" szerelem, csak beleképzelt tulajdonságokon alapszik.
3/11 anonim válasza:
Nekem nem. Nálam a szerelemnek erős lelki alapjai vannak, így képtelen lennék olyanba beleszeretni, akinek még semmit nem tudok a lelkéről.
Erős vonzalmat viszont már éreztem első látásra.
4/11 anonim válasza:
szerintem csak vonzódás van első látásra, a szerelemhez kell hogy megismerd a másikat
5/11 anonim válasza:
Olyan szerelem, ami hogyha megismered jobban a másikat vagy felerősödik, a jó belső tulajdonságai alapján, vagy elmúlik, mert mégsem olyan akire neked szükséged van.
Én így voltam a barátommal, mikor megláttam már meg is tetszett és éreztem, hogy lelkileg is hozzám illik. Ez bebizonyosodott és örültem neki. Vonzalom, szerelem, valami volt, de az biztos, hogy azóta százszorosára erősödött.
7/11 anonim válasza:
Létezik, nálam már kétszer is!! A legelső nagy szerelmemmel is így jöttünk össze, és két évig együtt voltunk. :) Ha valakiknek hasonló a személyiségük, azon felismerik, és vonzzák egymást, ez a barátkozásnál is így van. Ha pedig a külső is stimmel, akkor ugye több is lesz belőle. :)
8/11 anonim válasza:
Az nem szerelem, csak erős testi vonzalom.
9/11 anonim válasza:
*Ha valakiknek hasonló a személyiségük, azon felismerik, és vonzzák egymást, ez a barátkozásnál is így van
Ez így van:)
10/11 anonim válasza:
letezik:333 mondjuk en meg nem szerettem vele igy senkibe csak masok belem:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!