Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Én most úgy erzem igen2015. máj. 29. 00:01
1/9 anonim válasza:
Lehet most ùgy érzed , de ne dönts elhamarkodottan
2/9 anonim válasza:
Sajnos létezik,és nagyon intenzív tud lenni. figyelj oda a szívedre. Ha tudsz.
3/9 anonim válasza:
Nálam is az volt. Megláttam a barátomat és egyből megtetszett. Jó érzés töltött el akkor, valami új és szép.
4/9 anonim válasza:
Az nem szerelem, amit ilyenkor érzel, hanem erős vonzalom.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom igen igyekszem figyelni ;)
2015. máj. 29. 08:03
6/9 anonim válasza:
Nekem nem. Nálam a szerelem mindig főleg lelki alapokon nyugszik, a lelkét pedig nem látjuk rögtön a másiknak. Persze lehet, hogy nagyon tetszik, nagyon vonzó. Aztán lehet, hogy szerencsés esetben kiderül, hogy lelkileg is passzolunk. De az, hogy meglátom és jól néz ki, szépen mosolyog, stb., nekem nem szerelem.
7/9 anonim válasza:
Szerintem létezik, de nem szabad össze keverni azzal, hogy valaki tetszik mert rohadtul szexi... Nekem volt részem elfogadásra szerelemben, pedig a barátom - persze engem betud indítani - nem egy Brad Pitt ( vagy Gerard Butler, stb.), mégis valahogy ahogy egymásra néztünk mind ketten tudtuk, hogy nagyon hahasonlóak vagyunk. Nekem már nagyon jó barátságnál is volt ilyen.
8/9 anonim válasza:
* Elfogadásra --> első elsőlátásra *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!