Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már kezdetben sincs szerelem, van értelme a kapcsolatnak?
de szeretet ,vonzalom van. és hasonló értékrend. és jövőbeli tervek.
de még csak huszonévesek vagyunk.
Hogy érzed? Mert ha te azt gondolod van értelme akkor persze hogy van. Ha szerelemre vágysz akkor is jó mérlegelni.. A szerelem vakít. Nem látjuk kibe szerettünk bele. Később ismerjük meg a másikat ha leesett a rózsaszín szemüveg. Egy ilyen kiegyensúlyozott és jó kapcsolat sokkal harmonikusabb tud lenni ezek miatt. Nem vagy vak, látod kivel vagy együtt.
Amúgy meg a szerelem elmúlik és az marad amiket te is érzel, hosszú távon ez is a lényeg.
ez előtt voltam szerelmes. egyszer. de ott nagyon gyorsan,és erősen. ott komolyan imádtam mindenét,mindig vele akartam lenne,folyton ott járt az agyamban. aztán a köd után,mikor ismertem rendesen és jól,akkor is szerettem ugyanúgy. ha nem kényszerítettem volna magam arra,amit az eszem mond, szerintem még mindig ebben az állapotban lennék.
akivel most vagyok meg, tényleg minden meg van benne, de nem olyan intenzív.
ha nem találkozunk,hiányzik,de elvagyok.
nem akarok úgy "belebújni".
és hát nem tudom.
és ő már eléggé komolyan tervez.
A kèrdèsedre vàlaszolva, annak van èrtelme, aminek èrtelmet adsz.
Abba az emberbe leszel szerelmes, akire teljes lènyeddel kívàncsi vagy.
Az, hogy a szerelem elvakìt, sajnos tèves megàllapìtàs.Mert a szerelem àlltal èberebbè, èlõbbè, vàlsz.Az àlom amiben az ember èl, igen fakó, ès silàny.A Szerelem àltal felèbredsz.A rózsaszìn szemüveg, nem "szemüveg", csupàn az èrzèkszerveid mûködnek élettelibben.Ha a szerelem valóban elvakìtana, akkor gondoljunk csak bele, mennyi fèle ember làtna "tisztàn", aki nem szerelmes.
A Szerelemben, az ember, a lehetõ legtermèszetesebb úton vàlik önmagàvà, ès kezdi el szeretni önmagàt is.Amikor kèt fèl talàlkozik, akik egyre vàgynak, teljessè egèszìtik ki egymàst.Ez a szerelem.
én régen voltam szerelmes, aztán 7 év depresszió követte :D
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája című könyvben jól le van írva a szerelem...és én örülök neki, hogy a barátnőmbe nem vagyok szerelmes...nagyon szeretem, de nem vagyok bele szerelmes! nem vagyok elvakult szerencsére...
*Az a szerelem amit èreztèl, az egyúttal önmagad egy rèszènek a megtapasztalàsa volt.Ezt ne felejtsd el.Az akkori pàrodon keresztül, úgymond egy kicsit önmagadba is szerelmes lettèl.Ès valójàban minden szerelmes ember, egyùttal önmagàba is szerelmes lesz.
Mint ahogyan nem lehetsz szerelmes, csak ùgy, ha önmagadat is kèpes vagy szeretni.Lehet vannak dolgok amiket nem beszéltèl meg jelenlegi pàroddal.Vagy ha többre vàgysz, ezt jelezd pàrodnak.
Nekem nem volt szerelem első látásra a párommal. De vonzódtam hozzá, és mindig elvarázsolt a jellemével. Immáron 5 éve vagyunk együtt, és most kezdem csak igazán érezni, hogy rajongok érte :)
El sem tudnám képzelni az életemet nélküle, a sok együtt töltött idő, és csiszolódás ezt hozta. Nagyon szeretem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!