Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I.Love.Myself kérdése:

Van értelme küzdeni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és egy 20 éves srácról szól az életem mostanság. Tavaly 4 hónapig együtt voltunk,csak nem volt kimondva.Majd ahogy a kapcsolat,igy a szakitás sem lett kimondva. Szeptemberben se szó se beszéd eltünt. Majd 1,5 hónapra rá lett egy barátnője. Hivatalosan. Hatalmas szenvedés volt elfelejteni őt. Nagyon különleges volt a kapcsolatunk, olyan dolgokat megtett értem amit mástól nem tudnék elképzelni. Majd idén február végén felkeresett. És miután közöltem vele,hogy nem vagyok hajlandó vele találkozni a barátnője mellett szakitott vele. Azóta találkoztunk többször, átbeszéltük az előző fél évet illetve hogy mi is történt köztünk. Senkivel nem beszélgetek úgy mint vele. Lelki társak vagyunk, kötődünk egymáshoz. De nem érzem, hogy másképp lenne mint előzőleg. Nem tudok úgy beszélgetni vele,hogy lehet hogy ez lesz az utolsó beszélgetésünk. Nem szeretnék ott maradni úgy mint legutóbb értetlenül állva a történtek előtt. Nem tudom mit tegyek. Elsétáljak amig lehet? Vagy harcoljak hátha még lehet valami?

2015. máj. 12. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:

4 hónap alatt nem sikerült tisztázni a kapcsolati státuszt? 5 évesek vagytok?

Lelki társak, azok, istenem, ezt a sok elferdült, mentálisan sérült tinédzsert...

2015. máj. 12. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Félreértetted amit mondtam illetve mondani akartam. Együtt voltunk. A barátai mind úgy kezeltek minket, ő is úgy állt hozzám. Nem volt mit tisztázni. A következő barátnőjével azért volt más, mivel a lány képet rakott fel kettejükről a közösségi oldalra és ott meg jelent, hogy ők egy párt alkotnak. És amikor én ezt láttam úgy éreztem, hogy kevés voltam mindehhez.
2015. máj. 12. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg pláne egy szemét, ha autentikusan kapcsolatban voltatok utána meg felszívódott csak úgy.

Mit akarsz ettől az embertől, hm?

2015. máj. 12. 22:40
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy ő mit akar tőlem. Ezúttal nem hagyom, hogy fájdalmat okozzon, de félek eldobni a lehetőséget.
2015. máj. 12. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszer már jól átvágott. Mi rá a biztosíték, hogy nem fog még egyszer?
2015. máj. 12. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Ő? Gondolom azt amit előzőleg, ellenni veled aztán ha bekattan neki valami akkor megint szó nélkül lelép.

Nem is értem az évődésedet...

2015. máj. 12. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"A kérdés, hogy ő mit akar tőlem"

Hát kérdezd meg basszus. Azzal együtt, hogy mi is volt ez a múltkori, illetve hogy mi a biztosíték hogy most nem fogja ugyanezt tenni.

Ha a lelki társad tényleg, akkor tudsz ezekről beszélni vele simán

2015. máj. 12. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem lett kimondva" nektek egy facebook állapot a kimondás? jézusom...

Jártatok, lelépett, otthagyott szó nélkül.

Kérdés hogy megint megtenné e. Beszéljetek sokat, tudd meg mit akar, mond el minden érzésed, kellesd is magad. Lehet soha többet nem hagy el, lehet te képzelsz bele sokat. ezt mi nem tudhatjuk

2015. máj. 12. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt neki is mondd el, hogy mit éreztél akkor és, hogy nem szeretnél újra így "csalódni" bene
2015. máj. 13. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!