Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Otthagynátok a párotokat, ha kiderülne, hogy volt 1 abortusza? Vagy mennyire lenne számotokra gond?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 20 év felett egy komoly párkapcsolatban történt volna abortusz?2015. máj. 14. 22:19
11/12 A kérdező kommentje:
Nem befolyásolja.
2015. máj. 14. 22:40
12/12 WheneverYouWant válasza:
Nyilván ezért nem hagynám ott... Meg nem is hagytam volna ezzel jelezném hogy voltam már pontosan ilyen helyzetben. Nehéz kérdés ez azért mert nagyon nehéz kezelni. Nagy gond az is ha nem mondod el meg az is ha igen mert nekem hogy őszinte legyek fogalmam se volt hogy hogy álljak hozzá. Viccelődés közben akarva akaratlanul kicsúszik valami a számon és egyből eszembe jut hogy nem kellett volna de akkor a másikat már megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!