Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gond, ha 19 évesen, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gond, ha 19 évesen, még sosem volt barátnőm, sosem volt közöm lányhoz, nincsenek barátaim, és sosem láttam még szórakozóhelyt, koncertet belülről?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 11. 18:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

nem gáz

szint úgy en sem csak lanyba 21/l

2015. ápr. 11. 18:54
 2/32 anonim ***** válasza:

Nem gond, én is így vagyok lassan 18 évesen..

Az utóbbi kettő (szórakozóhely, koncert) engem nem is érdekel, de amúgy miért nem mész oda, ha érdekel?

2015. ápr. 11. 18:55
 3/32 A kérdező kommentje:

Mert sosem érdekelt. Nem láttam értelmét egy kijelölt helyre tömörülni egy csomó idegen emberrel, hangosan zenét hallgatni.

Csak azért kérdeztem, mert manapság már csak akkor számítasz embernek, ha 15 évesen már nem vagy szűz, kívülről fújod az összes pia meg cigimárkát meg stb..

2015. ápr. 11. 19:00
 4/32 TallandThin Boy ***** válasza:
Tudsz rajta változtatni, ha zavar nem?
2015. ápr. 11. 19:01
 5/32 anonim ***** válasza:

Én meg 22 évesen vagyok így, annyi különbséggel, hogy egyszer voltam koncerten. Diszkóba meg ilyen-olyan helyekre max akkor mennék, ha fizetnének azért, hogy bemenjek és egyedül ücsörögjek-ácsorogjak, de a tömegben pénzért se vegyülnék el. A koncert viszont jó lehetett volna, ha a hangosítással nem kurjantják el az egészet.

Egyébként akkor gond, ha másoktól kérdezed. Ha nem érzed szükségességét, akkor nem probléma. Nekem barátaim voltak, de elüldöztem őket magam mellől, mert nincs rájuk szükségem, én például csak egy lányt szeretnék, de ha eddig nem sikerült, ezután se fog. Barátnőt nem is szeretnél egyébként, vagy csak nem úgy mennek a dolgok, ahogyan kéne?

2015. ápr. 11. 19:05
 6/32 anonim ***** válasza:
Nézd, gáznak nem gáz, te ez amúgy totál érdektelen is. Egyetlen dolog számít, ez pedig az, hogy TÉGED zavar-e, számodra kényelmetlen-e. Nem ismerlek, de mindenesetre azért úgy gondolom, nem szerencsés, ha az embernek nincsenek barátai, ahogy az sem, ha "még nem volt közöd lányhoz". Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez téged ne zavarna. Pl. felmerül a kérdés, hogy mit csinálsz szabadidődben. Egyedül nem ugyanúgy fejlődik az ember személyisége, nem jó, ha nincs társasági rutinod, pláne, ha járatlan vagy a lányokkal való bánásmódban. (A szórakozóhellyel szerintem semmit nem hagytál ki a koncert az meg olyan, hogy ha érdekel, mész, ha nem, nem. Nem egy kötelező dolog, amit teljesíteni kell a felnőtté váláshoz:D)
2015. ápr. 11. 19:06
 7/32 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondanék, hogy döntsd el, neked gond-e. Innentől kezdve nekem semmi közöm az egészhez, meg amúgyis.
2015. ápr. 11. 19:07
 8/32 anonim ***** válasza:

"Csak azért kérdeztem, mert manapság már csak akkor számítasz embernek, ha 15 évesen már nem vagy szűz, kívülről fújod az összes pia meg cigimárkát meg stb.."

Ez baromság, csak azért őket látod, mert ők a leghangosabbak. Mindig vannak normális, komoly emberek, csak meg kell őket találni. Keress olyat, aki komolyan veszi a tanulást, vannak céljai. 19 évesen vagy egyetemista vagy, vagy a középsuli végén jársz, biztos találsz ilyen embereket. A többiekkel meg ne foglalkozz, belőlük lesznek a prolik. Húsz év alatt még menőnek számít a cigizéssel meg a piálással, 30 év fölött már baromi gáz lesz, mert se a munkáltatók, se a nők nem ilyen embereket keresnek.

2015. ápr. 11. 19:10
 9/32 anonim válasza:
5-ös, hova valósi vagy?
2015. ápr. 11. 19:11
 10/32 anonim ***** válasza:

@9

Szolnoki vagyok. (#5 voltam... értelemszerűen.)

2015. ápr. 11. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!