Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy férfinak, ha riba@ncot csinálhat a nőből? Mitől jobb neki így?
Keress egy szimpatikus alapítványt vagy hajléktalant és add nekik az így kapott pénzt.
A barátod is megnyugszik és te is segítesz egy rossz sorsú emberen.
"Ha ne adj Isten elvesz feleségül, lesz a közös otthonotokhoz kezdőtőke."
Itt erről nincs szó, a kezdő tőke már adott, milliárdos üzletember.
"Előtte nem hagytad nagyon, hogy mindenütt nagyvonalúan fizessen?"
Soha soha, soha!! Ha mentünk valahova, én kértem hogy ne legyen költséges, csak olyan lazulós kirándulós.
Meglepetéseket is rendel nekem ezen felül!
Szánalmas!
Mintha nem örülnél a helyzetnek, úgy megjátszod magad
Az is lehet, hogy most akarja behúzni a kéziféket.
Ha korábban egyenrangú félként kezelt is, most próbál arra terelni, hogy eltartott csaja legyél, mert akkor nem tartozik neked semmivel, nem kérheted számon tőle azt, hogy érzelmeidet rá vesztegeted úgy, hogy ő nem adja meg Neked azt az erkölcsi megbecsülést amit egy átlag férfi megad a nőjének, nyíltan felvállalja mindenhol társaként. Ha meg igazán becsüli, akkor elveszi feleségül.
Egy nagyon gazdag ember általában az átlagnál sokkal bizalmatlanabb, nehéz elhinnie azt, hogy önmagáért szeretik, nem pedig a pénzéért.
ismered a történetet amikor a gazdagnak akarja visszaadni a pénzt az akin segített?
a történet mondanivalója itt is igaz...a pénzt nem azért adja, mert r1b4ncnak tekint...meg akar neked köszönni valamit és így akarja kifejezni...de ha nem fogadod el azzal nagyon megbántod! de ezt meg kellene beszélnetek...mert lehet máshogy is "visszafizetni"...csak lehet azt nem értékelted és nem tudja, hogy mennyire sokat jelent neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!