Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anya nem engedi, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya nem engedi, hogy a barátommal aludjak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok. Jovoheten lesz 9 honapja hogy egyutt vagyunk a barátommal. Anyat egyszer mar megkérdeztem,hogy nem aludhatunk e egyutt azt mondta h nem.. Azota az valtozott hogy elmondtam anyanak hogy lefekudtunk meg midnen. Szerintetek megengedi mar? Május végen leszek 16.

2015. máj. 10. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg.

Ha már egyszer lefeküdtetek, és ő ezt tudja akkor kétlem, hogy beleszólna.

15F

2015. máj. 10. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg egy próbát megér. Én örülnék neki, hogy a lányom el merte mondani hogy már lefeküdt valakivel, mert tudom hogy akkor bízik bennem.
2015. máj. 10. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak ő tudja a választ:)
2015. máj. 10. 14:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Legutóbb azt válaszolta azert nem mert kicsi vagyok..de szerintem feltet hogy elvesztem a szüzességem. Igy h mar tudja lehet belemegy de nem tudom
2015. máj. 10. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Sose értettem az ilyen szülőket. Szerencsére az enyémek nem ilyenek :)

17/L

2015. máj. 10. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
az enyém se engedi pedig már 23 éves vagyok.. és már tudja,hogy nem vagyok szűz,de nem engedi,hogy a lakásába szeretkezzek :)
2015. máj. 10. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám rávenni? Nappal is lehet azt csinalni mint éjszaka..
2015. máj. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!