Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 20:50
1/7 anonim válasza:
Én 18 vagyok dettó, 3 éve járunk. Én se aludhatok náluk, bár az én szüleim gyökerek, de leszarom, rájuk hagyom. Van egy életem a párommal aludni/élnem, ő is azt mondja, nem kell már annyi próbálkozás után harcolni, a nem az nem, úgyis fősuli, összeköltözünk.
2/7 anonim válasza:
Hát.. én 17 vagyok, másfél éve járunk, és az én szüleim már 1. hónapban engedték, hogy együtt aludjunk szinte minden nap:):) De kicsit irigyellek, mert lehet akkor nem itt tartana a kapcsolatunk, ahol most.:/ Na mindegy, először amúgy nekem se akarták engedni, de én titokban csináltam, aztán mikor megtudták megmondtam, hogy vagy megengedik vagy nem fognak róla tudni de akkor is nála alszok:D és így beletörődtek.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben bőven elég, ha közlöd velük hogy "Anya, apa, ma szeretnék a barátomnál aludni. Holnap ebédre hazaérek." És szépen felöltözöl, elmész.
4/7 anonim válasza:
A tiltott gyümölcs mindig édesebb :) Vagy kitalálsz valami mesét, amit 18 évesen nem ajánlok, vagy megnyered az első csatádat a szüleid ellen. Sajnos néha ki kell borítani a bilit, és fel kell takarítani. A szülők néha önzőségből nem veszik tudomásul, hogy felnőtt a gyerekük, hogy ne kelljen halálra izgulniuk magukat. Inkább jön a tiltás ("amíg az én kenyerem eszed"), meg a struccpolitika, meg az érzelmi zsarolás ("mivel érdemeltük ezt ki"). Te is abban a korban vagy hogy önálló életed kezd, magad hozd a döntéseid, és ezt tiszteletben kell hogy tartsák, akár tetszik akár nem.
5/7 A kérdező kommentje:
utolsó!
Pont ez a fő problémám,hogy gyerekként kezelnek de mindemellett tudják,hogy jóval érettebb vagyok a koromnál.
2013. jan. 1. 21:07
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Én megpróbálnám először a békés módszert. Felvázolod, hogy két lehetőség van: egy hogy ha tiltanak mindent akkor mindent eltitkolsz, nem fognak semmiről tudni, mégis ugyanúgy megtörténik minden. Kettő, hogy nem titkolózol, vigyázol magadra, és egyfajta bizalmon alapuló kapcsolatot tartasz fenn a szüleiddel, akik ezentúl nem parancsolgatnak, hanem esetleg tanácsokkal látnak el. Válasszanak ők.
Ha nem megy, akor sajnos marad a kard ki kard. Nálunk ez ment anno, balhé, aztán csak beletörődtek, egyebet nem tehetnek, nem zárhatnak be a lakásba, az ugyanis ha hiszed ha nem, BTK szerinti bűncselekmény (Nagykorú vagy)
7/7 anonim válasza:
ijen hejzetekben ki kell harcolnod ˇˇ bár nekem sem engedbék csak én a haveroknál aludtam ki harcoltam hiztisztem meg minden és már 10 évesen de most a barátomal fogok aludni nem sokára csak vamért utálja ha egy ágyban alszom vele......................... mert k*rva bunko minden emberel a földön......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!