Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyáron leszek 18 éves és tavaly voltunk 2 évesek a barátommal de a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Szerintetek? Mit tegyek?
Volt már sex?
Egyébként semmit nem tudsz tenni, ha nem engednek..
Max lázadsz egy sort , és a p*fájukba vágod hogy már rég nem vagy szűz és kénytelenek vagytok akkor egy mocskos hotelbe szexelni
Hát akkor meg mitől féltenek?
Mond nekik, hogyha te nem aludhatsz nála akkor majd Ő alszik ott nálad :D
Nekem viszonylag szigorú anyukám. Éjszakánként soha nem mehetek el úgy, hogy ne tudnák hol vagyok, mindig jönnek értem és max 2ig maradok kint, de ez is csak akkor történik legfeljebb meg, ha barátnőmnek szülinapja van. Nyaranta megengedi 2 éve(16 voltam amikor először), hogy lemenjek barátnőmhöz Balatonra, ahol fiúk is voltak, de nem történt persze semmmi, haverok voltak.
Ettől függetlenül év közben egyetlen egyszer aludhattam a barátnőmnél, mert még azt se szereti, ha nála alszom, pedig szüleit is ismeri és kint laknak peremkerületben, ezért lehetetlen hazajönni, de akkor is anyukám inkább eljött értem kocsival.
Szóval én tényleg azt hittem, hogy reménytelen lesz, már előre féltem amikor most lett barátom nyáron és ő egy-másfél hónap utá felhozta, hogy mi lenne ha nála aludnék vagy ő nálam. Tudtam ,hogy esélytelen. 5 évvel idősebb nálam a párom. 4 hónap után feküdtem le vele és anyukám ezt megtudta az ágynemű miat (..) utána beszéltem vele erről és elmentünk dokihoz, hogy szedjek gyógyszert. Most kezdem majd el pár nap múlva amikor esedékes a menzeszem. A lényeg, hogy fél év után nekem megengedte anyukám, nagyon húzta a száját, nem tetszett neki a dolog, de elmondtam, hogy nekem ez fontos, hogy vele aludhatok és nem azért, mert azt máskor is tudjuk csinálni.. Szerencsére a végén már ő is mondta, hogy nem csak sötétben lehet szexelni és akkor ha ottalszol a másiknál. Szóval hihetetlen volt, de barátomnál aludhattam és megérte azt a pár kellemetlen beszélgetést amit emiatt folytattam.
Amit tanácsolok, ha meg is engedi majd anyukád akkor ha ott vagy barátodnál akkor is jelentkezz le este és reggel is, hogy tudja, hogy minden rendben és nem kell izgulnia. Ez sokat jelentett az én anyukámnak tudom :)
Nagyon sok sikert és gratulálok a két évhez!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!