Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar ez egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Titeket is zavar, ha a barátotok megbámul más lányokat? Például megnézi a feneküket, néha meg is jegyzi, hogy jó csaj.
Ti hogyan reagálnátok erre? Hogyan adjam a tudtára, hogy ez engem zavar?
L
2015. ápr. 20. 19:06
11/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van megnézi a csajokat de legalább nem tesz még megjegyzéseket.Addig nem zavar amíg úgymond kulturáltan teszi.
12/15 anonim válasza:
Nekem csajom van és dehogy zavar, ha azt mondja vkire h dejó csaj akkor én is megnézem azt a lányt és én is mondok róla véleményt, meg fordítva is igaz.
13/15 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen, de végülis én is más pasikra gerjedek :)
14/15 anonim válasza:
1. vagy megmondod neki , hogy zavar és hogy a jelenlétedben ne
2. Te is megnézel más pasikat és meg is jegyzed.
15/15 anonim válasza:
SZerencsére nem ilyen a barátom, az előfordul,hogy megjegyzést tettem egy tényleg szép csajra, de ilyenkor mindig rávágja,hogy én sokkal szebb vagyok..stb
velem sose tenne ilyet
viszont ha ez megtörénne,egyből szólnék neki,hogy rosszul esik,szomorkodnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!