Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket is zavar ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavar ez egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Titeket is zavar, ha a barátotok megbámul más lányokat? Például megnézi a feneküket, néha meg is jegyzi, hogy jó csaj.

Ti hogyan reagálnátok erre? Hogyan adjam a tudtára, hogy ez engem zavar?

L

2015. ápr. 20. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van megnézi a csajokat de legalább nem tesz még megjegyzéseket.Addig nem zavar amíg úgymond kulturáltan teszi.
2015. ápr. 20. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem csajom van és dehogy zavar, ha azt mondja vkire h dejó csaj akkor én is megnézem azt a lányt és én is mondok róla véleményt, meg fordítva is igaz.
2015. ápr. 20. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
18%
Az én barátom is ilyen, de végülis én is más pasikra gerjedek :)
2015. ápr. 20. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:

1. vagy megmondod neki , hogy zavar és hogy a jelenlétedben ne

2. Te is megnézel más pasikat és meg is jegyzed.

2015. ápr. 21. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

SZerencsére nem ilyen a barátom, az előfordul,hogy megjegyzést tettem egy tényleg szép csajra, de ilyenkor mindig rávágja,hogy én sokkal szebb vagyok..stb

velem sose tenne ilyet

viszont ha ez megtörénne,egyből szólnék neki,hogy rosszul esik,szomorkodnék

2015. jún. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!