Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar ez egy párkapcsolatban?
Titeket is zavar, ha a barátotok megbámul más lányokat? Például megnézi a feneküket, néha meg is jegyzi, hogy jó csaj.
Ti hogyan reagálnátok erre? Hogyan adjam a tudtára, hogy ez engem zavar?
L
Szerintem sokkal jobban jön ki a dolog ha 2-en beszéltek ki elemeztek ki így más nőket pasikat, ebben csak annyi a probléma a barátod részéről h mindig oda is vágja, hogy de jól néz ki..
Egyébként szerintem közösen beszéljetek valakiről h szerinted h néz ki és szerinte de ne hisztisen.
Ez azért zavaró lehet, de az hogy megnézi szerintem természetes. Te se nézel félre az utcán, hogyha látsz egy olyan embert aki tetszik neked.
Hogy add a tudtára ? Van szád, beszéld meg vele, hogy ez téged zavar.
Már beszéltem Vele erről, de csak hisztinek vette/besértődésnek, pedig nem vagyok az a típus. :) Néha én is megkérdezem egy-egy lány láttán, hogy mit gondol róla, de azért úton-útfélen nem szeretem hallgatni, hogy "hűűű" meg " de szééép" :D
Szóval..a kérdésem igazából arra irányul, hogy Ti szoktatok-e ilyet :)És igen..az Ő szlogenje is a "hűséget fogadtam nem vakságot" :D
Köszönöm a válaszokat eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!